A je to tu!!! Boardlife zóna už štvrtý rok na festivale Grape!!!
Pondelok 07. Júla 2014
Autor: lentila

0 komentárov

A je to tu!!! Boardlife zóna už štvrtý rok na festivale Grape!!!

Vážení a milí, ktorí ste už aj možno nedúfali, je to tu!!! Aj tento rok sa môžete na festivale Grape tešiť na Boardlife zónu. Vďaka nášmu novému partnerovi, výrobcovi mobilných telefónov HTC a stanom Husky pre vás pripravujeme zaručenú klasiku v podobe sk8 rampy a skimboardingu, no pribudnú aj nové atrakcie. Tešíme sa na vás na Grape festivale!!!

Grape 2013

Už štvrtý rok vám na festival Grape prinesieme množstvo atrakcií. Samozrejme tou najväčšou bude tradične mini U rampa, na ktorej môžete počas festivalu zhliadnuť slovenských sk8, inline a BMX jazdcov z tímu „free-style Slovakia show team“. Títo vám počas moderovaných exhibícií predvedú to najlepšie, čo sa momentálne na mini U rampe na Slovensku jazdí. Rampa je samozrejme okrem exhibícií k dispozícii na jazdenie aj pre verejnosť, takže určite nezabudni svoj sk8 a príď si zajazdiť. Na rampe sa jazdí na vlastnú zodpovednosť a preto si treba pribaliť minimálne prilbu a chrániče. 

V Boardlife zóne myslíme aj na osvieženie a surfovanie počas horúčav na festivale. Aj tento rok sme pre vás preto pripravili malý bazénik s vodou. To znamená, že znovu si budete môcť počas festivalu vyskúšať vodný šporť s názvom skimboarding. Tí, ktorí ste o tomto športe ešte nepočuli, skimboarding je určitým mixom medzi skateboardingom a surfingom. Viac sa dozviete z videa a fotiek z minulého roku alebo na www.skimboarding.cz  K dispozícii budú skúsení jazdci, ktorí vám dajú potrebné inštrukcie, požičajú výstroj a ukážu ako jazdiť. Okrem skateboardingu a skimboardingu budú na festivale tradične balansovacie dosky, ktoré si môžete otestovať tiež úplne zadarmo. Na balansovacích doskách si vyskúšate ako ste na tom s rovnováhou. 

Do Boardlife zóny pribudnú tento rok aj novinky!!! Medzi novinky patria zábavné aktivity, pri ktorých sa určite nebudete s partiou nudiť. Prvou novinkou je Disc golf – individuálna hra s lietajúcim tanierom (diskom), pri ktorej je snahou hráča trafiť špeciálny kôš. Ďalšou novinkou je CornHole – zábavná hra, v ktorej sa hráči striedajú v hádzaní vreciek na navýšenú plošinu s otvorom. Nakoniec treťou novinkou je Ladder Golf – známy tiež ako „flingy pongy“. Dve golfové loptičky spojené povrazom tzv. „bola“ sa hádže na špeciálny rebrík. Podstatou hry je hodiť „bolas“ tak aby sa omotali okolo stupienkov rebríka. Viac o týchto športoch si môžete ešte pred festivalom naštudovať na stránke www.hurradisc.sk

A nezabudnite všetky atrakcie, ktoré v Boardlife zóne na festivale Grape nájdete vám prináša náš partner, výrobca mobilných telefónov HTC.

HTC SÚŤAŽ priamo na festivale!!!

Pre všetkých súťaži chtivých návštevníkov prináša HTC súťaž o najnovší kúsok na poli mobilných telefónov a vlajkovú loď tejto značky, HTC One (M8). Do súťaže sa budete môcť zapojiť priamo na festivale v Boardlife.sk zóne. 

Áno tušíte správne. Aj tento rok pre vás v Boardlife zóne počas festivalu postavíme Husky stanové mestečko. Stany budú pre vás na festivale už postavené, takže stačí si priniesť svoju karimatku a spacák a o nič sa netreba starať. Stanové mestečko je postavené v Boardlife zóne a počas celého festivalu je strážené našou Boardlife crew.

Stanové mestečko je už plne obsadené!!! 

Ak si chceš kúpiť svoj vlastný stan HUSKY alebo iné outdoor vybavenie poď na stránku www.huskysk.sk a získaj 20% zľavu na celý sortiment. Stačí ak pri platbe cez eshop zadáš tento kód: GF255168

Tešíme sa na vás na festivale Grape už 15. – 16. Augusta 2014 na letisku v Piešťanoch

Viac na www.grapefestival.sk

Partneri Boardlife zóny www.htc.sk www.huskysk.sk

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: boardlife zóna grape

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!