Streda 23. Novembra 2011
Autor: Boardlife
Foto-video: SURF-TRIP
0 komentárov

Ako bolo na SURFTRIP PARTY

Boardlife Crew sa bola v piatok 18.11.2011 pozrieť na najlepšej surfovej party - SURFTRIP PARTY v Radosti FX v Prahe. Zúčastnilo sa cez 700 ľudí a ako sa na správnu party patrí klub sa zatváral o siedmej ráno.

Ako tomu býva vo väčšine prípadov party začala najprv v ľahkom tempe. Predzvesťou problémov boli hostesky Jägermeister pri vchode, u ktorých si každý načapoval svoju vlastnú dávku alkoholu na večer. Na obrátkach začala party naberať vo chvíli, kedy sa za gramofóny postavil DJ Alfonso. Kadernícky salón Pure Hair Studio odpálil svoju vlasovú show, pri ktorej ich kaderníci všetkým prítomným záujemcom česali na hlavách pravé surferské vlny.

O desiatej hodine začal hrať legendárny DJ Kubiček. Potom nastúpili na mólo surferky a surferi v úlohe modelov a modeliek značky FOX. Bolo sa naozaj na čo pozerať!

Po prehliadke predstavil Michael Šroubek z WeAre Produstions svojich kamarátov z kurníka „kuřata“ Kubu Dohnálka, Jonáša, Macha a Šebestovú. Tieto šikovné „kuřata“ natočili a zostrihali video SURFTRIP DESTINATIONS. Premiéra videa prítomných dojala natoľko, že na chvíľu stratili lístky do tomboly. Video bolo naozaj krásne a už čoskoro ho môžete vidieť na stránkach www.surf-trip.sk Časť videa z Lanzarote robila Američanka Sandrea Hillen, ktorú strašne mrzí, že sa na party nemohla zúčastniť.

Lístky do tomboly boli znovuobjavené v kartóne od Jägermeisteru. Šťastní víťazi si odniesli domov slúchadlá Philips/O´niel, darčeky značky FOX, Crocs, Coolich, vouchery do kaderníctva aPerformace bands a samozrejme malú pozornosť od Boardlife.

Po celú noc sa premietali fotky z leta a SURFTRIPov. Zábavu do ranných hodín rozprúdili DJ Akvamen a DJ Robot. A nezabúdajte Life is better when you surf... www.surf-trip.sk

Ďalšia SURFTRIP PARTY sa plánuje v Bratislave už v apríli 2012, vidíme sa tam...

VIAC FOTIEK NÁJDEDE V ::: GALÉRII ::: 

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!