Apollar Session v Bratislave - Video
Štvrtok 07. Apríla 2016
Autor: teodor

0 komentárov

Apollar Session v Bratislave - Video

Chalani z The Chill sa spojili s chalanmi z Jagermeistra a Lowcostu a pripravili závod formou best trickov na bratislavskom DIY Apollo.

DIY Apollo, ktorý vlastnoručne postavali chlapci a dievky z Asociácie Skateboardingu SR a The Chill crew hostil prvú súťaž. Začalo sa na china banku zvanom "bašavel".

 

Bašavel best trick šiel do Žiliny štýlovému chalanovi menom Dominik Hreus (v skutočnosti sa jedná o Smrťákovho syna) za nosegrind přes celou. Tu je jeho fotka ako sa odráža.

 

Ďalšie dva best tricky sa odjazdili na tyčke a zídke. Tyčke dominoval Matúš Mozola trikmi vo fakt zlom štýle. Potom však porotcovia zistili, že to bolo všetko na switch - nasekal tam všetko od grindu cez crook až po noseblunt

Zídku zabil David Szakálos. Najprv vyslal taislide flip a potom trápil tailslide hardflip, ktorý by určite odišiel, nebyť nemilosrdného limitu asi 75 minút (začínalo sa 15 min. každá prekážka, ale rozhodca Frankee bol veľmi milosrdný). Ale David si aj tak vydýchol, lebo tesne po limite vrátil Michal Kováč switch impossible 50-50 revert. Kto neverí, nech pozrie video. 

 

Potom sa išiel najblbší a zároveň najhodnotnejší best trick na slappy curbe zvanom "slepíčko". Najhodnotnejší preto, že keďže sa jednalo o súťaž s tématikou Polar, najlepšia cena sa dávala za najsrandovnejšiu prekážku (10 cm). Samozrejme vyhral to Braňo Mrváň za no comply flip do banku. Po limite sa mu však pomstil Dominik Kirka s rovným no comply, fs no comply a no comply flipom. Za to dostal nejakú cenu útechy.

 

Najväčšie peklo prišlo nakoniec. Jazdilo sa totiž cez skočku o fľašu Jägra. Všetko uvidíte vo videu, treba však povedať, že rozhodovanie poroty pre Ričiho kickflip transfer bolo veľmi náročné, keďže Matúš Mozola preskočil olliečkom polovicu skateparku a David Szakalos rozkričal dav ako na futbale. 

Skateboarding žije, sláva skateboardingu!

 

No a potom sa šlo na kalbu a premiéru videa Polar. Ak vás bavia videá z párty a už ste prelustrovali celý Refresher, tak si dajte toto.

 

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!