Boardlife party - premiéra Perceptions v Bratislave
Pondelok 08. Decembra 2014
Autor: Boardlife

0 komentárov

Boardlife party - premiéra Perceptions v Bratislave

Začiatkom decembra sme si pre Vás v redakcii Boardlife.sk pripravili sériu troch parties spolu s premiérou snowboardového filmu od Pirate Movie Production - Perceptions. Prvá party sa konala vo štvrtok 4.12. v bratislavskom klube Batelier. Ako bolo?

Štvrtok nie je až tak tradičným dňom na veľkú party, to však neznamená, že sa nemôžeme spolu zabaviť. Okrem samotnej premiéry filmu Perceptions, ste si mohli zasúťažiť na indoboarde, zažúrovať s Djs Cifi a Hafom. Prví účastníci začali prichádzať do Batelieru okolo deviatej hodiny. Privítala ich "policajná" hliadka Bacardí s welcome shotom, ktorý sa ušiel každému účastníkovi. Kto mal chuť, mohol sa odfotiť pri Bacardí stene aj s veľkým množstvom rekvizít, ktoré si pre vás prichystali baby z Boardlifecentra. Kto sa fotiť nechcel a zaujímal ho snowboarding o niečo viac, mal možnosť sledovať zopár zaujímavých kúskov z novej kolekcie snowboardov a viazaní od Rossignol snowboards.

Party sa pomaly rozbiehala, welcome drinky sa míňali. Komu zachutil Bacardí Oakheart, mohol si ho šupnúť na bare za exkluzívnu cenu. Na cca 22 hodinu bol naplánovaný indoboard contest o slúchadlá DROT. Medzi zaregistrovanými súťažiacimi sa strhla príjemná session. Stylo triky a vychytávky ukazoval najmä Mišo Nehéz, tréner a známy slovenský snb jazdec. Zahanbiť sa nedali ani ostatní chalani. Nakoniec si slúchadlá DROT vybojoval už spomenutý Mišo. Gratulujeme.

Večerná hodina pokročila a blížila sa hodina premietania pirátskeho filmu Perceptions. Film mapuje jazdenie riderov ako Gigi Rüf, Marco Feichtner, Kalle Ohlson, Sami Luhtanen, Manuel Diaz, Wojtek Pawlusiak, Frederik Evensen a ďalší. Chalani si zajazdili v Japonsku, Kašmíre, Rusku a ďalších lokáciách. Možno vo filme neuvidíte množstvo triplov a mega jibové kombá, ale zato perfektný strih, zábery, spoty a jazdenie.

Po premiére filmu nasledovala tombola o viacero vecných cien od Boardlife.sk a Boardlife centrum, slúchadlá DROT, Bacardí a hlavnú cenu venoval Snowtrip.sk. Hlavnou cenou v tombole bol týždenný pobyt na horách - snowtrip, ktorého termíny budú prebiehať vo februári a marci 2015 na Chopku. Tombola odovzdaná a mohlo sa ísť na party. Do tanca vyhrávali Dj Cifi a HafTomas.

Kto nemusel vstávať v piatok do roboty, ostal dlhšie, kto musel, opustil Batelier skôr. Ďakujeme každému, kto prišiel a podporil. Dúfame, že sme vás navnadili na prichádzajúcu zimu a novú sezónu. Veríme, že sa vám film a party páčila a vidíme sa na svahu.

Posledná party bude už v stredu 10.12.2014 v Košiciach. Zapojte sa do stále prebiehajúcej SÚŤAŽE a vyhrajte vstupy a slúchadlá DROT.

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: perceptions boardlife party premiera

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!