Streda 20. Júla 2011
Autor: Boardlife
Foto-video: Kristián
2 komentáre

Čo sa nezmestilo do redakčného skartovača...

Počas našich redakčných výletov, kedy sa Robo Ludrovský a ďalší chalani starajú o kameru, sa nafotí niekoľko fotiek a zažije viacero príbehov. Píše ich sám život. Teraz máte možnosť zahliadnuť, to čo by inak ostávalo v našich šuflíkoch, alebo by sa dostalo na obyčajný fejs.

Pred nedávnom sme chceli ísť točiť edit s Braňom Mrváňom. Po dlhom dohadovaní sme sa nakoniec spojili a Braňo prišiel do Bratislavy na dva dni. Prvý deň sme ho mali odchyteného, že sa pôjde točiť. Pripojil sa aj Braňo Moravčík a aj Erik Cvopa s cruizerom. Najprv boli Erik a Braňovia na Dulovom námestí, odkiaľ ich však veľmi rýchlo vyhodili. Chalani sa presunuli za nami na Artmediu.

Artmedia – bývalé futbalové ihrisko, ktoré momentálne už dlhšiu dobu chátra. Na bývalej trávnatej ploche vyrastajú stromy. Pohybujú sa tam rôzne indivídua a tak sme nemohli chýbať ani my. Tešili sme sa na príjemný skateboarding. Zdesenie však prišlo v prvých sekundách. Keďže to boli tie veľmi teplé dni (hovorím o počasí), tak spot na Artmedii nechcel fungovať. Nevedel si to vysvetliť nikto. Grindovať nešlo, drhlo to, vosk sa topil, ale nešmýkal. Okamžitý presun inam. Bohužiaľ ani fotiek nie je viacej, proste keď nejte, tak nejde..

Checkol sa spot pri pláži, na ktorom sa všetci pousmiali a zase presun k novému divadlu. Tam chalani pôsobili asi 16 sekúnd, kým nevyletela naježená pani z útrob divadla. „Okamžite odtiaľto vypadnite“ – Díky Broňa. Ako potvrdenie svojej výzvy pripojila SBS-kára. Presun na námestie SNP. Tam si chcel Braňo Mrváň natočiť sérku, bohužiaľ nevyšla podľa očakávania. Tak sa aspoň cvaklo pár fotiek. Na nich si Mrvi dáva nollie flip v slušnom pope. Yeah!

O niekoľko dní neskôr.... Z Ba sme sa presunuli na dvojvýlet do Hlohovca a Topoľčian. Keďže nám deň pred tým Michal „Greg“ Maco "ukradol" Mrviho :), tak sme menili zostavu. V redakčnom čiernom silákovi berieme Jura Vartíka a Mareka Kikindera. V Hlohovci na nás čakajú, vlastne my na nich – Braňo Moravčík a aj Mišo „Smrťák“ Horečný. Smrťákovi do Hlohovca trocha pomáham. Medzitým Robo stočil 3 triky krát 3 pokusy s Braňom Moravčíkom a Jurom Vartíkom. Smrťák a Marek sa šetria do Topoľčian

Začalo pršať. Odchádzame, smer Topoľčany. Krásna cesta. Mať rýchle športové auto, sedieť sám a vedieť, že sa nezabijem, tak dám pedál až na podlahu. Zaujímavá cesta končí v miestnom novom skateparku, teda takej skate plazy, či ako to nazvať. Nový komplex s preliezkami, oddychovými zónami a všeličím na vyblbnutie. A medzi tým skatepark. Čudné prekážky a ešte k tomu aj zvláštne rozmiestené. Nevadí, zmenu treba.

Zajazdili si všetci. Dokonca aj Robo Ludrovský odložil svoju kameru a kamero-foťák a nechal sa uniesť jazdením. Ja som si vychutnal preliezku, a miestne prostredie. Škoda, chcel som sa previesť aj ja, len na nohách som mal len žabky...

Chalani si jazdili celé poobedie. Aj tu na 5 min spŕchlo. V novom skateparku sa chalanom najviac zapáčil grindbox a manual bedňa. Vartík - halfcab noseslide 270 out, nosegrind to lipslide, fakie bigspin manula revert. Smrťák - nollie flip noseslide, tailslide bigspin a backside tailslide bigspin out. Marekovi Kikinderovi sa moc nedarilo, však nedávno mu rezali koleno. Však všetko uvidíte vo videách, ktoré sme si odtiaľ doniesli. Už nebudem zdržovať slovami. Pozrite si fotky, vychutnajte video a hlavne jazdite. Ahojte nabudúce. Určite sa niekde vidíme.

Hodnotenie:

Komentáre

2 komentáre
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!

Kristian
Kristian Ďakujem
Pridané: 11:35 20.07.2011
greg
greg pekné fotky
Pridané: 10:40 20.07.2011