Sobota 31. Decembra 2011
Autor: Boardlife

0 komentárov

Čo sa udialo v lifestyle sekcii v roku 2011 a ŠNR 2012

Je tu koniec roka, čas na sumarizáciu, hodnotenie, pohľad späť. V roku 2011 čakal na najväčší a najčítanejší slovenský internetový skate/snow/surf/wake/lifestyle magazín www.boardlife.sk zásadná zmena. Zmenou majiteľa prišiel nový a čerstvý vietor do plachiet, zmenil sa vizuál webu, štruktúra a čiastočne aj obsah.

Priniesli sme vám novú sekciu s názvom Lifestyle. Zhruba od júla 2011 sme vám na novom webe priniesli vyše 470 správ z domova aj sveta, 41 článkov najmä z domácej scény. Samozrejme nemohli chýbať ani fotky od nás a aj od našich prispievateľov. V Lifestyle sekcii nájdete zaujímavé správy a články o technických novinkách a zaujímavostiach, štýlových veciach, umení, hudbe, ale aj o krásnych dievčatách. 

Prečítať ste si mohli o Uprising Reggae Festivale, Uprising Winter Edition, celej The Art of Flight tour po Slovensku, premiére Sleeping Giants, premiére Touch The Snow, premiére Forum – Vacation, Red Bull The Art of Can, Fellows Tattoo Jam, Dobrom trhu na Panskej, Grape festivale, Progress Zone, Sony Ericsson Freestyle Motocross a ďalších. Priniesli sme zaujímavé interviews, reportáže z výletov a veľa iného. Na konci roka prišli zaujímavé tričká z produkcie Boardlife.sk Nechýbali pravidelné súťaže o ceny so ski & boardweek vo francúzskych Alpách, Jägermeistrom, Surf-tripom, Mysticom a Chuckbuddies. Obsah hovorí za všetko. Keď budete mať chvíľu čas, tak sa prehrabte webom, určite si nájdete niečo, čo vás zaujme.

Toto všetko by nebolo možné bez vás. Našich čitateľov, prispievateľov, podporovateľov, kamarátov. Každý si tu nájde miesto. Nebudeme menovať, aby sme náhodou na niekoho nezabudli. Sledujte popisky fotiek, popisky autorov videa, textu fotiek v článkoch. Aj vy tvoríte www.boardlfie.sk

Taktiež ďakujeme reklamným partnerom, ktorých je na Slovensku žalostne málo, našťastie sú a tak aj vďaka nim si môžete každý deň prečítať niečo zaujímavé z domácej aj zahraničnej scény. Nezabúdame ani na kolegov a na tých, čo stoja v pozadí. Samozrejme vieme, že je veľa toho na zlepšovanie. Aj my sa učíme a chceme byť stále lepší a lepší.

Všetkým, čo ste sa tu našli ďakujeme, prajeme pevné zdravie a všetko dobré v roku 2012.

S POZDRAVOM REDAKCIA WWW.BOARDLIFE.SK

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!