Converse CONS uvádza CONS EP Vol. 3 songom Satin Black od Hanni El  Khatiba a Freddieho Gibbsa
Pondelok 02. Marca 2015
Autor: PR

0 komentárov

Converse CONS uvádza CONS EP Vol. 3 songom Satin Black od Hanni El Khatiba a Freddieho Gibbsa

Converse uvádza nový singel z očakávanej kompilácie CONS EP Vol. 3 od multiinštrumentalistu a producenta Hanni El Khatiba z Los Angeles a rappera Freddieho Gibbsa. Skladba Satin Black zosobňuje kreatívny životný štýl CONS kultúry a zároveň oslavuje nový model Converse CONS KA3 (Kenny Anderson).

Satin Black je prvý singel z kompilácie CONS EP Vol. 3, ktorý vyšiel už 14. januára 2015. Za skladbou stojí Hanni El Khatib a Freddie GibbsProducent El Khatib je uznávaný pre jeho inovatívnu zmes punku, bluesu, soulu a psychedelického garážového rocku. Rapper Gibbs je známy pre svoju ostrú flow a jedinečné poetické texty s presvedčivými príbehmi.

CONS EP Vol. 3 je unikátna hudobná kompilácia, ktorá združuje v piatich skladbách desať umelcov rôznych žánrov. Oslavuje hudobnú rozmanitosť a pokračuje v stopách dvoch predošlých kompilácií CONS EP Vol. 1 (rok 2013) a Vol. 2 (rok 2014), ktoré uviedli mená ako Vince Staples, Bad Rabbits, Trash Talk, The Internet, RATKING, The Dillinger Escape Plan, Flatbush Zombies, a mnohé ďalšie. Tohoročné CONS EP Vol. 3 spája svet hip-hopu, rocku, metalu a elektronickej hudby. Ďalšie tri tracky budú mať premiéru v priebehu jari 2015.

Počúvajte a sťahujte aj tu:

https://soundcloud.com/conversemusic/hanni-el-khatib-x-freddie-gibbs-satin-black

http://conversemusic.tumblr.com

Viac o Converse

Converse Inc. so sídlom v North Andoveri v Massachusetts je dcérskou spoločnosťou firmy Nike, Inc. Založená v roku 1908, si značka Converse vydobyla reputáciu “America’s Original Sports Company”™ a je spájaná s bohatou tradíciou a legendárními topánkami ako sú Chuck Taylor® All Star®, Jack Purcell® a One Star®. Dnes Converse ponúka rôznorodé portfólio zahŕňajúce pánsku, dámsku i detskú obuv, odevy a doplnky. Produkty Converse sú predávané vo viac ako 160 krajinách, len v USA má značka vyše 67 vlastných predajných miest. Pre viac informácií navštívte Converse na webe www.conversecz.com

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!