Štvrtok 11. Augusta 2011
Autor: Boardlife

0 komentárov

Druhá sumárna várka snowboardových teaserov v roku 2011 – Slovesnko a menšie produkcie

Dnešný prehľad začneme troma slovenskými pripravovanými snowboardovými videami. Až troma? To musela byť super zima. Uvidíme, čo si pre nás chalani pripravili, každopádne sa veľmi tešíme. K tomu pridáme prvú pätnástku teaserov od menších a často krát neznámych produkcií zo sveta. Inak už ste videli všetky teasre z článku? Prvá sumárna várka snowboardových teaserov v roku 2011 – veľké produkcie

Asi najočakávanejším snowboardovým filmom zo slovenskej produkcie je určite TOUCH THE SNOW od PEŤA ČAJU. Fotky, informácie o jazdcoch ste si určite už pozreli v našom článku o tomto videu. Pripravuje sa aj premiéra. Touch the snow už dokonca stihlo obletieť aj svet.


Druhé očakávané snowboardové dielo, tentoraz od PATRIKA PAULÍNIYIHO sa volá ASK FOR SNOW. Uvidíte v ňom jazdiť popredných slovenských riderov. Taktiež sa pripravuje veľká videopremiéra.


Slovenská produkcia s názvom KINGS OF PLAYGROUND prináša svoje video pod názvom IN LIFE FLY HIGH. Jazdia v ňom chalani poväčšinou z Oravy a okolia. Už teraz sa tešíme na full video.


ZAHRANIČNÉ PRODUKCIE

Od AA FILMS prichádza ich šmakový filmový počin s názvom – SORRY. Jedná sa o poľskú filmársku crew, ktorá pravidelne prináša zaujímavé videá. Tentoraz sa vo videu objavia aj zaujímavé zábery z Quiksilver Snow Session, na ktorej sme sa zúčastnili.

 


Produkcia s názvom MANATSERI FILMS prináša svoj filmársky počin s názvom FAIL TO WIN. Vo videu jazdia väčšinou menej známi jazdci zo severských krajín. Fínske jazdenie je však vždy na top úrovni.


Ak vám je v týchto horúcich dňoch naozaj teplo, tak sa osviežte príjemným teaserom zo streetu a pow pow jazdenia. Čoskoro uzrie svetlo sveta aj samotný film, pod názvom GHOSTLAND.


LAFAMIGLIA
je názov produkcie, ktorá prináša svoj najnovší počin s názvom HIT THE SKY. Medzi množstvom menej známych jazdcov je Slovákom známejší Alessandro Boyens, ktorý sa pravidelne zúčastňuje Snowboard festu. Ďalej vo videu jazdia: Fabian Fassnacht, Otto Veijola, Stefano Munari, Matthias Vogt, Friedl May, Aron Holterman, Gian Simmen, Max Horn, Jeppe Rontti, Alex Bergmann, Maximilian Meisberger, Lisa Filzmoser.


NEVER SUMMER
snowboards prináša teaser k ich videu SHRED 'EM ALL. Nemusíte mať súkromnú helikoptéru, cestovať po všetkých možných krajinách, aby ste nakrútili zaujímavé snowboardové video. Stačí ak sa na snowboarde zabávate.


Malá japonská snowboardová crew AND NOW si natočila svoje vlastné video pod názvom SCLOVER 3. Mená radšej ani nebudeme zverejňovať, aby sa vám jazyk nepoplietol.


ARGON FILMS
pred časom priniesli štyri teasre k ich pripravovanému videu. Teraz máte možnos sledovať ich všetky pokope. Vychutnávajte.


Ďalšia japonská produkcia s názvom W.A.R.U. prináša svoj najnovší snowboardový počin s názvom PIGEON. Náklad kung – fu štýlu predvádzajú Muga Shimosato, Hiroshi Suganuma, Shimpei Shimoda, Kazuhei Nomura, Yusaku Horii, Masahisa Noaki, Katsuhiko Tachibana, Tsuyoshi Watanabe, Takaaki Yoshimori, Daisuke Saihara, Wataru Suzuki, Shuji Ueda, ST-B, Taisei Nakagawa a ďalší. Poznáte ich niekto? Ja nie, ale padajú ako hrušky.


POSTLAND THEORY
a ich MOMENTUM bude premierované v septembri 2011. Teaser vyzerá zaujímavo a určite bude stáť za to aj celé video. Jazdci: Bob van Unnik, Cees Wille, Gerben Verweij, Joey van Essen, Kas Lemmens a Wessel van Lierop.


COLDFOCUS PRODUCTIONS
prináša svoj najnovší snowboardový videopočin s názvom ASHLEY. Jazdia Juha Blid, Stefano Benchimol, Tomi Passi, Antti-Juhani Piirainen, Jonne Heinonen, Risto Ruokola, Stefano Bergamaschi a Pyry Lepisto.


GIVIN
prináša zaujímavý 5 minútový náklad snowboardingu každého druhu vo videu ONE. Samozrejme freestyle. A koho uvidíte jazdiť vo videu? Forest Bailey, Keegan Valaika, Wyatt Stasinos, Shayne Pospisil, Timmy Ronan, Cody Rosenthal, Doran Laybourn, Jonas Michilot, Robbie Walker, Alex Stathis, Brendan Keenan, Nick Russell, Mason Aguirre, Jake Koia, Benny Urban a ďalších.


Ďalšia menšia japonská produkcia prináša k nám svoje video. Jeho názov je DIFFERENT PEOPLE DIFFERENT WAYS. Nechajme sa prekvapiť, aké bude celé video.


CAPITU
by sme mohli kľudne zaradiť medzi väčšie produkcie. Ich pripravované teamové video s názvom DEFENDERS OF AWESOME nikoho nenechá na pochybách. Uvidíte niekoľko partov od jazdcov ako: Scott Stevens, Jess Kimura, Brandon Cocard, Laura Hadar, Phil Jacques. A ešte k tomu pridávame oficiálny teaser.


HARA KIRI PRODUCTIONS
prináša svoje snowboardové video pod názvom EN VOITURE SIMONE. Jedná sa o francúzsku produkciu, čiže tomu zodpovedajú aj jazdci: Avec Victor Delerue, Victor Daviet, Valerian Ducourtil, JJ Roux, Bruno Rivoire, Gaby Bessy, johann Baisamy, Thomas Delfino, Enzo Nilo, Thomas Gerin, Brynild Vulin, Vicci Miller, Aluan Ricciardi.


O novom projekte Reného Eckerta – SLEEPING GIANTS  sme vás už informovali. Teraz je čas, aby ste zhliadli teaser z tohto dokumentu. Ako sa formoval snowboarding v Číne?

Týmto teaserom končíme druhú nádielku snowboardových teaserov k videám, ktoré budete môcť vidieť tento rok. Už teraz sa však môžete tešiť na tretiu časť a tak isto aj štvrtú. Stay tuned na www.Boardlife.sk

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!