Štvrtok 21. Júla 2011
Autor: Martin Malo
Foto-video: Martin Malo
0 komentárov

Few tricks s Kubom Ivančíkom

Pár trikov vám dnes predvedie Kubo Ivančík. Video a rozhovor spracoval Martin Malo. Ako to Martinovi za kamerou a Kubovi na skate išlo, si pozrite v nasledujúcom edite.

Čav Kubo, tak ako zatiaľ prázdniny?
Čauu, no tak prázdniny zatiaľ celkom fajn, mám robotu, jazdím, čo viac si môžem priať ?! Len viac závodov by mohlo byť.

To by si priali asi viacerí. Máš aj nejaké konkrétne plány na toto leto?
Tak plány sú určite, uvidím či sa mi aj podarí splniť to čo som si naplánoval. Ako určite chcem čo najviac točiť a hlavne jazdiť, navštíviť zopár metropol a hlavne jazdiť súťaže. Ak mi to vyjde budem spokojný.

Tak prajeme nech to ide. Môžeš nám priblížiť ako vlastne vzniklo toto krátke video?
Díki. Tak video vzniklo úplnou náhodou, keď som bol na víkend vo Zvolene a keďže v sobotu čas na točenie nebol, tak v nedeľu mi Hofi ukázal zopár lokálnych spotov, kde sa mi podarilo niečo natočiť, ako nie je to bohvie čo, ale aspoň dačo, hehe...

A čo sponzori, podporuje ťa niekto?
No mám zľavy u Restart skateboards, ale inak žiadny.

Ako to momentálne vyzerá so skateboardingom v Nitre?
Skateboarding v Nitre je dobrá otázka. Vyzerá to tu chabo, čo sa týka spotov. Jazdí tu zopár mladých chalanov a určite sa medzi nimi nájde aj zopár talentov. Skatepark tu bohužiaľ nie je žiadny.

Takže za skateboardingom stále cestuješ. Ešte nám povedz kam zamieri Kubo Ivančík nabudúce?
Hej snažím sa stále cestovať pokiaľ môžem a mám možnosť. No tak Kubo pôjde tam kam ho nohy zavedú, hehe. Možno ešte otočím Prahu, Liptovský Mikuláš a určite Zvolen!

Teraz máš priestor pre seba. Keby si mi chcel náhodou poďakovať alebo tak.
Hej určite chcem poďakovať rodine, Boardlife.sk, Martinovi Malovi, Hofimu a všetkým ktorí sa podieľali na videu a ktorí ma podporujú. Díki moc!

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!