Interview s Klaudiou Medlovou
Štvrtok 03. Októbra 2013
Autor: Boardlife

0 komentárov

Interview s Klaudiou Medlovou

Interview s Matejom Matysom a Milanom "Drótym" Purdešom ste si už určite v našich článkoch prečítali, preto dnes pokračujeme ďalším jazdcom. Tentoraz to nebude spotený, drsný a zarastený chlap, ale voňajúca nežná slečna. Klaudia Medlová.

BLF: Ahoj Klaudia, ako sa máš, čo momentálne porábaš?

Klaudia: Ahoj, momentálne som už týždeň doma z Nového Zélandu takže oddychujem, cvičím a snažím sa chodiť aj do školy.

BLF: Cez zimu si navštevovala hlavne zahraničné akcie, na Slovensku si sa moc nezdržiavala a tak si nemohla zasiahnuť do bojov o majstrovský titul. Nemrzí ťa to?

Klaudia: Vždy si rada pojazdím na slovenských akciách a aj minulú sezónu som sa nejakých zúčastnila a to či ma to mrzí? Nie nemrzí ma to. Som vďačná za to, že sa môžem zúčastňovať veľkých pretekov po svete kde je obrovská konkurencia, ktorá ide z roka na rok strašne rýchlo hore. Posúva ma to dopredu, keď vidím ako tie všetky baby diktujú a tak mám motiváciu makať, aby som sa medzi nich dostala možno niekedy aj ja.

BLF: Ako prebiehala tvoja letná príprava? Telocvičňa, ľadovce, alebo oddych od dosky?

Klaudia: Moja letná príprava prebiehala väčšinou v telocvični, alebo na gymnastike, na bicykli. Jazdiť som nemohla ísť nikam, pretože som si nestihla v škole do konca roka uzavrieť známky z dvoch predmetov a termín skúšok som mala niekedy cez prázdniny tak som sa musela učiť.

BLF: Povedz nám niečo o Novom Zélande. Ako sa ti tam páčilo, ako sa jazdilo, ako sa trénovalo, aký máš pocit z pretekov?

Klaudia: Nový Zéland bol tento rok čo sa týka jazdenia nie moc dobrý kvôli zlému počasiu. Konal sa tam svetový pohár kvôli ktorému sme tam hlavne išli a chceli sme pred tým aj niečo potrénovať, ale v tej hmle a silnom vetre sa nedalo nič. Muži boli zrušení a dievčatá to odišli. Ja zo svojho výkonu nemám dobrý pocit, pretože som padla a neodišla to čo som chcela. My sme boli ale aj tak na kopci skoro furt a jazdili sme aspoň to čo sa dalo, ale z tých piatich týždňov sme mali dokopy 4-5 fakt že krásnych dní, kedy sa dalo jazdiť všetko. Zéland je ale krásne miesto, kde by som sa chcela určite niekedy vrátiť a pocestovať.

BLF: Prichádza nová sezóna, aké máš plány a ciele a ako sa snažíš pripravovať?

Klaudia: Sezóna mi už začala Zélandom a bude pokračovať na Hintertuxe, kde dúfam bude fajn počasie a bude sa dať jazdiť no a potom sa budem snažiť ešte čo to dá zabojovať o tú olympiádu, keďže ešte budú dúfam dva kvalifikačné preteky.

BLF: Čo sestra, budete spolu jazdiť viacej? Jazdíš rada so sestrou vôbec?

Klaudia: Áno so sestričkou by sme spolu chceli jazdiť viacej, len sa jej musí zahojiť kolienko. Niekedy sa škriepime, ale ľúbime sa a radi spolu jazdíme.

BLF: Si ešte pomerne mladá riderka, no zranenia neobchádzajú ani teba. Ako sa majú kolená?

Klaudia: A tak ja som zranenie zatiaľ také vážne nemala žiadne, musím poklopať okrem tej odrazenej paty, na ktorú som nemohla stúpiť mesiac a pol. Kolená som mala síce operované, ale nie že by som nejako padla, alebo niečo. Kolená už nikdy nebudú ako nové, stále to cítim, ale nie je to nič hrozné, ale to väčšinou vtedy keď mi je zima, som stuhnutá a nerozcvičená.

BLF: Olympiáda ti pravdepodobne tentoraz ujde, si sklamaná? Alebo sa tešíš na ďalšie jazdenie, urobíš si po namáhavých kvalifikačných pretekoch voľno? Alebo budeš ďalej drieť na pretekoch?

Klaudia: Teším sa na všetko jazdenie a voľno si neurobím. Nie že drieť na pretekoch, možno viac času tráviť na snehu, len tak bez pretekov. Potom sa teším tiež na TTR závody, na ktorých som tiež dlho nebola.

BLF: Čo rada robíš, keď nie si na doske? Obľúbená kniha, film?

Klaudia: Rada si pospím :))) Nemám obľúbený film ani knihu, je veľa dobrých, ktoré sa mi páčia.

Ospravedlňujeme sa za menší počet fotografií, keďže Klaudia jazdila hlavne v zahraničí odkiaľ nemá množstvo fotiek, tak aspoň tieto štyri, ktoré sa stihli cvaknúť minulú sezónu počas spoločných akcií.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!