Jarná Roxy kolekcia na vlne voľných strihov a nenápadných vzorov
Sobota 20. Februára 2016
Autor: PR
Foto-video: snowboard-onlilne.sk
0 komentárov

Jarná Roxy kolekcia na vlne voľných strihov a nenápadných vzorov

Austrálska značka Roxy, dievčenská sestra legendárneho Quiksilveru každý rok vyvoláva medi svojmi fanúšikmi napätie a všetci očakávajú ako bude vyzerať kolekcia na ďalšiu sezónu. Pretože Roxy patrí k tým značkám, ktoré určujú smer streetovej módy a každú sezónu vytvára módne trendy. Tohtoročná jar sa ponesie v duchu voľných a pohodlných strihov a nenápadných, jemných vzorov. Nová kolekcia je dievčenská, ľahká a zároveň športová!!!

Základom mikín Roxy je pohodlná, ľahká bavlna, voľnejší strih a rôzne odtiene bielej, šedej, svetlo fialovej a lososovej. Nechýbajú vrecká, kapucne a v niekoľkých variantoch aj obľúbené, tradičné prúžky avšak v netradičnom strihovom prevedení. 

Tričká Roxy sú taktiež v množstve odtieňov lososovej a šedej, a podobne ako vlani sa objavuje fialová a samozrejme jemná dievčenská biela a bledo modrá. Čo sa týka strihu tričiek v Roxy tento rok stavili na voľné a neobyčajné strihy so zaujímavými detailmi ako sťahovanie pod pásom, sieťovanie, či rôzne čipkované časti tričiek. Podobne ako na jeseň sa vo vzoroch znova uplatňujú etno detaily napríklad na rukávoch. 

K streetovému outfitu neodmysliteľne patria tiež šiltovky, na ktoré nezabúda ani značka Roxy. Jednoduché čierne, bledo modré a ružové šiltovky a truckerky sú koncipované tak, aby sa dali kombinovať s ďalším štýlovým oblečením Roxy. 

nohavíc Roxy môžeme za spoločného menovateľa na túto sezónu označiť zúženie v oblasti členkov. Niektoré strihy sú voľnejšie, iné skôr upnuté, všetky však zdôrazňujú štíhlu líniu ženského tela. Najčastejšie sa objavuje množstvo odtieňov šedej alebo kombinácia šedej, čiernej a bielej. Opäť ale nájdeme aj fialovú a bledo modrú. Medzi vzormi prevažuje jednoliaty dizajn s prvkami etna a exotiky, avšak vo farebne striedmych dizajnoch. 

Za zmienku určite stoja aj šaty Roxy. Vyberať môžete medzi športovými a steetovými modelmi a nechýba ani niekoľko elegantných kúskov. Celkovo sú šaty skôr voľnejšie, jednoduché, farebne jednotné s indiánskymi detailmi, ale aj s prúžkami a farebnými kvetinovými vzormi, ktoré pôsobia romantickým dojmom.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!