Nedeľa 10. Januára 2010
Autor: Riči

0 komentárov

Killing Skatearea Wien

Nepríjemné počasie pre skateboarding panuje už dlhšiu dobu. Preto vám po videu z haly od Grega prinášame ďalšie zaujímavé video z interiéru. Tak prenechávame slovo Ričimu. Zdarec, po dlhšej dobe sa hlásim z mojej dielne. Opäť je tu report zo známej skejtovej haly vo Viedni.

Osobne som tam bol prvý krát a veľmi sa mi tam páčilo. Teplo, tričko a super pojazd. Výlet sa delil na dva dni . Prvý deň ma zavolal Lukáš Mihalec. Naložil som káru v podaní Juro Vartík, Matuš Gajdoš a Marek Krško. Cesta tam bola ľahká, pretože šiel predomnou Lukášov brat a mal navigáciu, takže kein problem. Ďalšia výprava bola s dvoma autami v jednom išli: Matúš Gajdoš, Braňo Hoz, Jano Hamar a Erik Cvopa. Ja som nabral Riša „Arnyho“ Hudeca, Dávida Mikocziho a Peťa Birošíka.

Cesta tam nás prekvapila najprv dosť veľkou kolónou, ktorá sa tiahla minimálne pol hoďku. Ďalší problém bol už v samotnej Viedni, že kam odbočiť z obchvatu. Samozrejme. že som si to nezapamätal, tak sme zle odbočili a ťahalo nás to do centra, čo nebolo moc dobre... Nemali sme navigáciu, čiže nebolo to ľahké. Nakoniec po doslova dvoj hodinovom jazdení po obchvate sme trafili tú správnu odbočku. Popýtali sme sa pár ľudí na ulicu, ktorú sme hľadali a boli sme na mieste. Všetci vyleteli z áut a išlo sa skejtovať do fajne vyhrievanej skejtovej haly. Ďalej už uvidíte vo videu, ktoré je doslova masaker... 

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!