Live to ride sk8 - otvorenie prešovskej haly prineislo krv a pot
Pondelok 18. Novembra 2013
Autor: Ďuri Tury

0 komentárov

Live to ride sk8 - otvorenie prešovskej haly prineislo krv a pot

Minulú sobotu (16.11.2013) konalo oficiálne otvorenie haly Live to ride v Prešove. Tento raz zažili otváračku skateboardisti. Pod palcom mal celu akciu Maťo Chominec, ktorý sa po náročnom piatku dostavil na miesto činu v tlaku. Postupne sa tu zbehla väčšina skaterov z východného Slovenska, ktorí pravidelne podporujú súťaže svojou účasťou ako napríklad Boris Kupec, Klokan, Matúš Sabol, Samuel Lorenčík, Kočo, Feďo, Kali, Jiggy, Rišo Tury a ďalší borci. V tejto skvelej hale sa súťažilo formou jamu.

Otvorenie haly PO

Jazdila sa kategória do 18 rokov. Starší sa mohli zúčastniť best triku na rôznych prekážkach. Šťastie v nešťastí mal Jiggy. Ten svoj jam chcel zavŕšiť saltom zo skateboardu do priestoru s penou. Pri odraze z dosky dal doslova "hlavičku" do nousu, pretočil salto a dopadol do peny. Keď dvihol hlavu začala sa valiť krv, hneď sme ho začali ratovať. Po chvíľke zorientovania sa v situáciu do domáci odniesli do nemocnice, začo im patrí veľká vďaka. Našťastie sa Jiggymu nestalo nič vážne a s úsmevom odkráčal do nemocnice po niekoľko stehov. Týmto Jiggy posunul hranice skateboardingu zase o niečo vyššie.

Vynašiel nový grab, takzvaný HEAD GRAB. Sorry Jiggy, no nedalo sa s toho pádiku nesmiať. Medzi tým čo Jiggyho dávali dokopy sa konali best triky. Jeden bol na tyčke, druhý bol na grindboxe. V oboch prípadoch vyhral Rišo Tury za jeho rôzne flipové variácie do kadečoho. Viac ukáže video. Ďalší best trik bol do peny. Ten si zobral Kočo. Nakoniec dostal po príchode z nemocnice cenu aj Jiggy za jedinečný zážitok. V kategórii do 18 rokov sa najlepšie darilo Samuelovi Lorenčíkovi, druhý skončil Frederik Ľupták a tretí bol Matúš Sabol. Večer po akcii sa premietali You know good man 3, Lost & found a ďaľšie videá. Samozrejme nesmela chýbať afterparty, kde sa drelo do rána. Ako sme sa mali počas celého dňa prezradí video. 

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!