Sobota 24. Decembra 2011
Autor: Boardlife

0 komentárov

Martin Repka - Sunshine skateboarding

Video sa začalo točiť asi začiatkom jari 2011, no aktívne točenie prebehlo až po tripe v Prahe. Do Prahy sme sa dostali v auguste a následne sme intenzívne točili. Navštevovali sme čoraz viac spotov, hlavne vo Viedni a Bratislave.

Podarilo sa nám dať dokopy dva kratšie profily od Mateja Uhlera a Mareka Kikindera. Potom friends part a nakoniec môj (Maťo Repka) profil s profilom Fabriciusa Stabera. Na jeho profile sme pracovali najviac, keďže do Viedne sme za ním chodili každý víkend.

Vo videu sa okrem Maťa, Mareka a Fabriciusa objavia aj Marek Janoušek, Rasťo Vozák a ďalší.

Za intro ďakujem mojej sestre Miši Repkovej, ktorá si dala naozaj záležať na každom detaile a animácii. Na záver chcem poďakovať všetkým chalanom čo mi pomáhali, ďalej rodičom, Braňovi Poláčkovi a Marekovi Kikinderovi za super fotky a aj Peťovi Vrbickému za premiéru a za všetko, čo spravil pre skateboarding. A ďakujem aj Boardlife.sk

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!