Piatok 01. Júla 2011
Autor: Michal "Greg" Maco

1 komentár

Montage Bánovce, alebo všetko pripravené

Minulý víkend sme sa rovno po Artfilme vybrali do neďalekých Bánoviec, ktoré boli pred rokom obohatené o obnovený skatepark. Spolu s Peťom Mercellom, Jankom Mihalom a Jurom Vartíkom sme sa preto rozhodli, že ho treba preveriť, či je súci na nadchádzajúce kolo SSP. Navyše, ako tvrdil Janko, park už priniesol svoje ovocie v podobe nových talentov, na ktoré sme boli samozrejme takisto zvedaví.

V prvom rade ma prekvapil počet ľudí, ktorí v parku po našom príchode jazdili či len čilovali. Kľudne by sa toto číslo dalo porovnať s ružinovským skateparkom, a to počte obyvateľov Bánoviec v porovnaní s Bratislavou snáď ani netreba hovoriť. V každom prípade, od začiatku bolo jasné, že park je pre miestnu scénu obrovských prínosom. Prekvapili nás však predovšetkým tri mená, konkrétne Filip Krchník (ktorého meno som už síce predtým postrehol), Adam Tran a malý Kristián Nguyen (stratený syn Steva Aokiho). Nadštandart, ktorí títo traja predviedli, som doteraz nepochopil. A to sme celkovo v parku točili ani nie 3 hodiny. Preto pevne verím, že o nich nebude ani zďaleka posledný krát počuť a posunú svoje jazdenie čo najďalej. Okrem Filipa, Adama a Kristiána sa v krátkej montáži, ktorá vznikla, predstavia aj ďalší známejší lokál Gulo, Juro Vartík, Peťo Mercell a Janko Mihala.

Hodnotenie:

Komentáre

1 komentár
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!

cawchlapec
cawchlapec ako sa vola trek co je vo videu ?
Pridané: 15:42 03.07.2011