Nakazení skateboardingom 2020
Utorok 07. Apríla 2020
Autor: Mat Rendek
Foto-video: Mat Rendek
0 komentárov

Nakazení skateboardingom 2020

Vonku chodia tisícky ľudí ktorí sú možno nakazení a ani o tom nevedia. Nie je to vidno a snáď to väčšinu aj bez následkov prejde. Sú tu medzi nami aj takí na ktorých je „nákaza“ viditeľná okamžite a nie len kvôli tomu že nosia tvárové rúška (ďalej len rúška).

Takýto „nakazení“ sa zišli v Nitre, nakazení skateboardingom. Samozrejme pri dodržaní všetkých hygienických a spoločenských predpisov tejto unikátnej doby. Pôvodne tam mal byť len Riči (aka Richard Eliáš) ale .. nejako sa to samo rozšírilo a tak si mal s kým aspoň dať Riči S K A T E. Bez hanby poviem že som nikoho nepoznal, aj keď nakoniec vyšlo na javo že s Kubom Ivančíkom som už raz v živote fotil. Rozcvička a rozjazd boli na/pri divadle v centre NR. Všade ticho, pokoj, prázdno. Prišli aj pangle na otočku ale ani nevystúpili z auta a odišli. To divadlo je ako magnet, nepustilo nás veľmi ďaleko, celý čas sme boli v tieni dosiek čo znamenajú svet (dosky čo znamenajú svet – to sa mi podarilo, ako pre koho, aké dosky pre koho ...).

Ešte že došiel Kubo, lebo Riči bol nejaký nesvoj... asi býva nerád prvý. Keď Kubo „vrátil“ tak hneď aj Riči. Všetko to zaznamenával aj obrazom/zvukom Juro Danko, bol tam ešte Dávid Chumchal a ... sorry bojz ale zbytok nitrianskej bandy mená nepozná Riči ani ja. Na záverečné už skoro nočné zábradlie tam nakoniec boli hádam aj tri kamery, keď nerátam tú moju.

Bol to dlhý pekný jarný deň. Plný skateboardingu, fotenia, chodenia, slnenia ... všetko s rúškou samozrejme. Teším sa že som niečo také absolvoval po dlhšom čase. Stále som aj ja nakazený skateboardingom a fotografiou. Myslel som si že sezónu odpremiérujem (tak osobne) v žilinskom novom bazéne. Nuž ale ... vieme že teraz sa nemôže, nesmie, nemá ... tak ešte chvíľku počkáme a dúfam že sa tam vidíme.. Ďakujem Ričimu, Kubovi a spol za krásny nakazený deň.

M>

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: mat riči nitra skate korona corona

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!