Utorok 08. Marca 2011
Autor: Lulla
Foto-video: Pome.sk
0 komentárov

Nokia Freestyle Tour 2011 - Jasná

V sobotu 5.3.2011 sa odjazdil ďalší pretek zo série Nokia Freestyle trour 2011, tentoraz v stredisku Jasná - Nízke Tatry a O2 snowparku na Otupnom. Ako to tam vyzeralo, kto vyhral a vlastne všetko potrebné sa dozviete v tomto fotoreporte. Keďže bolo super počasie, tak vám prinášame väčšiu nádielku fotiek.

Ešte pridáme výsledky. Na prvom mieste sa umiestnil Dušan Bízik z Martina, ktorý dokázal že jibing a aj skoky mu idú. V jazdách dával nose-tail press 180 out na rúre, cab 270 bs tail na železe, fs 180 boro 270 out na pikniku, cab 180 do 5-0 na streete, fs indy 360 bong, bs 540 na skoku.

Druhé miesto bral Kubo Brziak z LM City za štýl v každej jazde. Tretie miesto išlo susedovi do Čiech – Tomášovi Královi. U báb to bola jednoznačne Klaudia Medlová, druhé miesto išlo jej sestre Zuzke Medlovej a tretie miesto brala Dominika Králiková.

Vychutnajte si 98 fotiek z príjemného dňa v Jasnej. O konaní ďalšieho eventu Nokia FS Tour 2011 vás budeme informovať, keďže sa pravdepodobne mení miesto konania. Bude zaujímavé sledovať, kto sa stane majstrom Slovenska vo freestyle snowboardingu pre rok 2011, keďže kocky sú hodené, šancu majú viacerí jazdci. Sleduj Boardlife.sk – ktorý ti prináša to najlepšie nie len z domácej scény.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!