Otváračka D.I.Y. skateparku v Margecanoch
Pondelok 28. Októbra 2013
Autor: Ďuri Tury

0 komentárov

Otváračka D.I.Y. skateparku v Margecanoch

Ďalšia skvelá vec sa podarila chlapcom z Margecian. Podobne ako na Ťahanovciach sa zapojili do grantového projektu a podarilo sa im získať peniaze na stavbu nového skateparku. Tento projekt sa uskutočnil vďaka programu Šanca pre váš región Nadácie Orange. Stavbu malo pod palcom občianske združenie Elect, ktoré zmobilizovalo svojich členov a pustili sa do roboty.

Margecany

(Ak vám nejde video prehrať, vypnite si AdBlock)

Hlavný dreč Dávid Šima sa postaral o to, že rádiusy sú riadne nakopnuté, ale však treba drec! Minulú sobotu sa konalo slávnostne otvorenie betónového diela. Starosta Margecian spolu s budovateľmi slávnostné prestrihol pásku. Krstilo sa pivom a šampanským. Akciu prišlo podporiť veľa jazdcov z východu napríklad ako Maťo Masaryk, Boris Kupec, Samuel Lorenčík, Nanuk, Dirty, Maťo Chominec, Kočo, Klokan, Peťo Wolf a veľa domáci riderov.

Celá akcia mala rodinnú atmosfére čapovalo sa pivečko grilovali sa klobásky. Konala sa tak isto burza starých vecí a ochutnávalo sa raw food, ktoré chutilo viac než dobre. Jazdil sa v podstate celý deň freestyle akurát na best trik na pyramíde. Tam sa najviac darilo Maťovi Chomincovi, ktorý to zabíjal s každej strany. Keďže každému chutilo pivo, na konci sa dražilo posledné, to sa podarilo chlapcom vydražiť za 40 €. Nakoniec sa stali víťazmi všetci zúčastnení best triku a Dávid Šima porozdával každému účastníkovi best triku tričko z logom urob si sám aka čierne stavby group. Dianie celého dňa zachytáva nasledujúce video. Veríme, že čoskoro sa pôjdete zajazdiť toto betónové šialenstvo.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!