Utorok 02. Júna 2009
Autor: Vlado Moravanský

0 komentárov

Peter Ftáčnik a Vlado Moravanský

Čuuuz, skateboarding v plnej kráse si môžete vychutnať v krátkom profile jazdcov Petra Ftáčnika a Vlada Moravanského.

Takže máme tu dvoch chalanov Vlada Moravského a Petra Ftáčnika z okolia Trenčína, kde je skateboarding v dnešnej dobe viac alebo menej mŕtvy. A bude to asi tým skateparkom, ktorý v Trenčíne nejakú dobu bol, aj keď to bol skôr BMX park, ale dalo sa pojezdit aspoň niekde. Teraz však sú chalani z Trenčína a Trenčianských Teplíc odkázaní jazdiť len street, lebo tam, kde skatepark presunuli... myslím, že netreba ani spomínať. Malá popraskaná plocha, kde sa zmestí ledva jedna prekážka, hovorí za všetko... 
Trenčianske Teplice, malé pekné kúpeľné mestečko, avšak pre skateboarding cintorín... V Tepliciach si dobře pojezdí iba člověk, ktorý má buď veľké šťastie alebo vie rýchlo utekať, pretože nespokojní policajti a nervózni občania, ktorým nič nevadí, iba ak buchnutie dosky, sú tá najhoršia kombinácia. K sľubovanému skateparku, ktorý mesto 4 roky sľubuje, sa netreba ani vyjadrovať.

Toto video je aj motiváciou pre tých, ktorí sa vyhovárajú na zlé podmienky vo svojom meste, ale verte, že nikdy to nie je tak zlé, aby sa na to niekto vykašľal kvôli tomu, že žijeme na Slovensku a nie v Californii...!!!

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!