Piatok 04. Januára 2013
Autor: Boardlife

0 komentárov

Pozrite si 5 najčítanejších článkov za rok 2012 v lifestyle sekcii

Začiatkom každého nového roka zvykneme prinášať sumarizáciu toho najčítanejšieho, čo sa na www.boardlife.sk objavilo. Tak tomu bude aj tentoraz, pozrite si päť najčítanejších článkov, ktoré sme vám priniesli v roku 2012 v lifestyle sekcii.

Určite však stojí za to pozrieť si aj ďalšie články, ktoré sa v roku 2012 objavili v našej lifestyle sekcii. Bolo ich 30 a mapovali hlavne hudobné festivaly Grape a Uprising, videopremiéry, party, koncerty, či art interviews. Teraz ale najčítanejších 5 v roku 2012.

Haf & Beyuz - Blááááázon čas nový počin moderných umelcov (17.4.2012)

V apríli 2012 sme si pre vás pripravili rozhovor so slovenskými modernými umelcami, ktorí vypustili do éteru svoj nový album s názvom "Blázon čas". Čo mali nové a o čom tento album bol??? Odpovedajú Haf & Beyuz. Pýtala sa Lenka.

Foto archív Haf & Beyuz.

Mária “Hula“ Valenčíková - art interview (31.7.2012)

Naša lifestyle sekcia vás oboznamuje aj so zaujímavými ľuďmi nie len zo skate/snow/wake/surf scény, ale aj s ľuďmi v jej blízkosti. Mária “Hula“ Valenčíková, šikovné a zaujímavé dievča. Viac o nej sa dozviete v interview, ktoré si pripravila Lulla. 

Skvelý festival Grape 2012 aj s Boardlife.sk zónou (16.10.2012)

Ani festivaly nám nie sú ľahostajné. Grape je jedným z takých kde okrem skvelých interpretov môžete vidieť aj niečo zo skateboardingu. V spolupráci s Tatrabankou sme na Grape priniesli minirampu a v spolupráci s Husky aj stanové mestečko. Ako to vyzeralo, si pozrite v reportoch. Foto: Kristián, video Robo Ludrovský.

Premiéra snowboardového videa Eurotic v Bratislave aj s Bašou Števulovou (19.11.2012)

Nedeliteľnou súčasťou našej scény sú aj videopremiéry snowboardových, alebo skate videí. Jednou z takých, bola aj premiéra ženského snowboardového videa Eurotic, v ktorom jazdí aj Slovenka Baša Števulová. Premiéra prebehla 15. novembra v Bratislave a sfotila ju Lulla.

Premiéru sfotila Lulla.

Katka Janečková - art interview (19.1.2012)

Druhým najčítanejším art interview v roku 2012 bolo interview s Katkou Janečkovou. Mladá jazdkyňa na wakeboarde a taktiež šikovná maliarka. V interview si pozrite jej názory na život, jazdenie a aj niekoľko ukážok z jej prác.

Poz. red.: Za názvom akcie je dátum vydania článku. Umiestnenie článku v rebríčku čítanosti neodzrkadluje kvalitu danej akcie. Do komentov napíšte váš rebríček akcií, o ktorých ste u nás čítali.

Dovidenia v roku 2013 - váš www.boardlife.sk

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!