Utorok 18. Decembra 2012
Autor: Boardlife
Foto-video: Lulla
0 komentárov

Premiéra Snowgirls a Back To The Street v Žiline

Premiérová tour dvoch slovenských zimných videí Snowgirls The Movie - Invarders From Outer Space od Pome a Back To The Street od Peťa Čaju pokračovala druhou zastávkou a to 14. decembra v Žiline. Ako sme sa zabavili, pozreli video a zažúrovali v Žiline, sa dozviete z nasledujúceho reportu.

Premiéry dvoch videí prebehli v rámci akcie Big Jump Exhibition 2012, ktorá sa počas dňa konala na námestí v Žiline. Akcie sa zúčastnilo viacero jazdcov a jazdkýň na doskách a bambuskách., takže základ na party dobrý. Prvá zastávka z premiérovej tour prebehla v Liptovskom Mikuláši a tak sme zhruba vedeli, čo nás čaká. Žilina je však iná ako Liptovský Mikuláš.

Hlavným rozdielom bol klub. Žilinské premietanie prebehlo v tanečnom klube, ktorého osadenstvo pravdepodobne neholduje snowboardingu a freeskingu, respektíve len turistickej forme. To však bolo len dobre, nech vidia, že aj baby sa vedia hecnúť do skokov, railov. A nech vedia, že chalani, čo brúsia zábradlia a múriky nie sú len v Amerike.

Hudobnú časť zabezpečovali Dj Ľudko Snovák a jeho kamoš Apko. Tešiť sme sa mohli na pecky nie len zo snowboardových videí. Slovom sprevádzal dobre známy speaker Feyo. Klub sa začal plniť okolo 23hodiny večernej. Predsalen, účastníci denného programu potrebovali krátku pauzu na zregenerovanie a mohli vyraziť o klubu. Pred každým videom samozrejme prebehla nejaká ta súťaž o vecné ceny od sponzorov premiérovej tour. Súťaže, veru zaujímavé.

Jednou zo súťaží bola klasická „podprsenková“. Bolo zábavné sledovať ako sa baby snažia vytiahnuť svoje „držiaky“ . Niektorým to išlo, iným sa zasekla v polovici. Nakoniec sme mali víťazku. Nechýbala ani súťaž s vyznávaním lásky. Ani nevieme ako a zrazu sa objavil spodný diel dámskeho intímneho oblečenia. Nejaká slečna asi silou mocou chcela cenu, aj keď už žiadna ďalšia súťaž nebola vypísaná. Situáciu využil Feyo, ktorý už dlho túžil po niečom takomto a okamžite si gaťky obliekol.

Nechýbal príhovor autorov videí a samotné videá. Po skončení premietania sa išlo na druhú, kultúrnu časť. Požívanie všetkého možného, tancovanie, žúrovanie a zábava. My sme sa pobrali na dlhú cestu domov. Vidíme sa na ďalšej premiére a to už v piatok 21. decembra 2012 v Bratislave!! 

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!