Utorok 24. Mája 2011
Autor: Robo

3 komentáre

Profil - Peťo Molec

Peťa Moleca asi netreba moc predstavovať, pretože sa pohybuje na slovenskej skateboardovej scéne už naozaj veľmi dlhú dobu. Keby niekto teda nevedel, je to rodák zo Zvolenskej Slatiny, jazdí už takmer 13 rokov, už dlhšiu dobu sa pohybuje na úrovni európskeho a svetového skateboardingu. Má rád syry, cocacolu by si nikdy nekúpil a práve teraz študuje na FTVŠ v Bratislave – špecializáciu snowboarding.

Teraz niečo bližšie k profilu Peťa Moleca (Volcom, Zero, DC, Picnic shop, Ashbury). Točíme ho už dlhšiu dobu, no nie moc často, pretože Peťo chodí na víkendy do Zvolena, alebo Prahy a medzičasom bol aj na skateboardovačke v Amerike. Spotov sme obehli niekoľko, objaví sa tam napr. Pezinok, Ružinov, pontón pod novým mostom, spot pod mostom Lafranconi, Artmedia a iné. Je to teda hlavne Bratislava, keďže Peťo tu študuje.

Trikovo to bude možno pre každého prekvapujúci profil, pretože je tam celkom dosť sérok a technických trikov, ktoré u Peťa tak často v profiloch nevidíme, no vieme že to všetko ovláda. Peťo je veľmi pohodový a skromný človek, preto bolo točenie s ním veľká zábava a strihal som to fakt s nadšením.

Treba povedať, že veľmi mi s tým pomohol Števo Kurilla, ktorý býva rovnako ako Peťo v Mlynskej doline a niekedy, keď som nemohol ja, šiel s Peťom točiť. Už stačilo, tak pozeraj videjo a ako by Peťo povedal, skate for fun!!!

Hodnotenie:

Komentáre

3 komentáre
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!