Pondelok 23. Apríla 2012
Autor: Boardlife
Foto-video: Lulla
0 komentárov

Report z Get Ready For Summer Party v Bratislave

Zimné party a afterparty po snowboardových akciách sa s nami rozlúčili, prišiel čas na letné partys, bez páperiek, horúcich nápojov a spoteného termoprádla. Prichádza čas leta, letných akcií a samozrejme surfingu. Ako bolo na Get Ready For Summer Party, ktorá sa konala v piatok 20. apríla v Bratislave, sa dozviete z nášho reportu.

Surftripáci (www.surf-trip.sk) organizujú Get Ready For Summer Party po Čechách a jedna zavítala aj na Slovensko, do Břatislavy. S prípravami na ňu sme pomohli aj my (www.boardlife.sk) a tak spoločne vznikla zaujímavá akcia, ktorá sa ešte zaujímavejšie vyvinula. Za miesto sa vybral klub Batelier na Továrenskej ulici, v ktorom som osobne bol po prvý krát a neľutujem.

Pre tých, čo sa na party nestihli objaviť, alebo nemohli, tu máme základné info, o čo išlo. Get Ready For Summer Party je stretnutie kamošov nie len surfingu, ale aj dobrej zábavy. V Bratislave boli pripravení Dj Yanko a Cifi. K tomu premietanie videa Surftrip Destination, zábavný Get Your Globe Shoes Balance Board Contest o tenisky Globe, ktorý prebiehal na doskách od Yak Freestyle Company. Zaujímavá bola aj tombola. Ceny od Surf-trip, Jägermeisteru, Boardlife.sk a najmä HTC One V smartphone. To všetko len za 1€ vstupného.

Party bola ako na hojdačke. Začínalo sa zľahka. Všetci sme si už zvykli, že predpríprava na takéto party sa koná väčšinou doma (ak má niekto veľký dom, bez dozoru), alebo na rôznych miestach po meste, kde sa dá aplikovať streetdrinking. Predsalen ísť do klubu o 20:00 v našich končinách nie je zvykom. Podobne sme to urobili aj my. Drinking doma a následný odchod do Batelieru. To už hodinky ukazovali 22:00. Vo vnútri cca 50 ľudí a väčšina v barovej časti. Diskotéková telocvičňa zívala prázdnotou, teda okrem blance zóny, kde sa balanocovalo celý večer. Zatiaľ chill. Vonku sa však zbiehali ľudia. Teplé počasie bez zrážok a nikomu sa nechcelo ísť dnu. Bolo pripravených 350 vstupov, no pomýlený fačbuk ukazoval okolo 160 „účastníkov“. Ukrutne sa mýlil!

Neostávalo nám nič iné, len čakať. Čakať a piť. Jägermeister a iné poživatiny sa začali liať dole hrdlom. Kto prišiel včas, dostal od hostesiek Jäger shot, hawaiský veniec a šup ho donútra. Čas postupoval a miestnosť sa napĺňala. Zo začiatku bolo v Batelieri dosť neznámych ľudí, to sa však postupom času zmenilo. Surf/skate/snow komunita je pomerne známa medzi sebou, takže sa očakával príchod aj známejších tvári. To už ale svoje platne hodnú chvíľu točili Yanco s Cifim. Pecka za peckou a to sme neboli ani v polovici. Party sa rozbiehala.

Postupom času pribúdalo ľudí. Prekvapenie na svete. Na akcii sa očakávalo tak 250 ľudí, no po 350 účastníkovi sme prestali rátať a to určite prišla ešte ďalšia stovka. Neskutočná účasť. Sme radi, že akcia mala takýto úspech. Napočudovanie sa nikto netlačil, teda okrem baru, ktorý miestami nestíhal nápor smädných ľudí. Zabávalo sa celý večer a počas toho prebehlo pár menších odpočinkových páuz. Prvá pred dvanástou tušíme, kedy do Batelieru zavítali páni z Policajného zboru v krásnych overaloch. "Koniec, koniec, ďakujeme dovidenia...." sa nekonalo, pánom sa slušne vysvetlilo, že prišli na party a k tej hlasnejšia hudba patrí. Napočudovanie pochopili a odfičali svojou nadupanou Fábiou 1,4 MPI. 

Partyovalo sa ďalej. Stále a stále prichádzali ľudia a ešte k tomu veľké množstvo ich stálo vonku. Potešilo nás množstvo známych a aj neznámych. Ja osobne som stretol ľudí, ktorých som nečakal a veľmi dlho som ich nevidel. O dôvod viac si dať 1567 drink. Yanko a Cifi krútili a krútili a dav tancoval a tancoval. Opisovať party je ako v lese rátať stromy. Poďme na druhú pauzu. Tou bol Get Your Globe Shoes Balance Board Contest o tenisky Globe od n1shop.cz. V strede parketu sa rozložili dva balance boardy a išlo sa battliť. Z dvojice postupoval jeden. Najviac sa darilo Romanovi Röthovi a Jakubovi Vittekovi, ktorí sa stretli v nemilosrdnom finále. Rôzne preskakovačky, ollička a ďalšie triky padali vo finále. Treba podotknúť, že účastníci contestu nečakali celý večer na súťaž, ale poctivo nasávali. Balancovať s nohami a ešte súperiť s obsahom alkoholu v krvi, nie je nič ľahké.

Prvenstvo si nakoniec vybalansoval Jakub a bral tenisky. Ako potvrdzuje fotodokumentácia, budú sa mu hodiť. A išlo sa žúrovať ďalej. Bar praskal vo švíkoch, všetci boli smädní. Veľmi fajn vecou bolo vyvetranie sa pred vchodom, kde to taktiež bolo riadne preplnené. Samozrejme hlavne fajčiarmi, keďže vo vnútri by sa nemalo fajčiť. Okrem balansovania, tomboly, welcome Jägermeister drinku si dámy, ale aj odvážni dlhovlasejší páni, mohli nechať vyčarovať vlnu na vlasoch. O vlnu sa postarali kaderníci z Coeur Salónu. Nezľakol sa ani samotný Dj Yanco. Ďalšou atrakciou na Get Ready For Summer Party bol longboard s vyrezanou dierou, do ktorej ste si vložili hlavu a mohli ste si urobiť štýlovú fotku. 

Počas party sa niekomu surf však zapáčil natoľko, že si na ňom odsurfoval domov. Dúfame, že sa mu bude s veľkou dierou v surfe dobre surfovať a bude z neho minimálne hviezda ako Kelly Slater. Všetci, ktorí sa chceli so surfom vyfotiť mu týmto ďakujú. Späť na party. Nočná hodina postúpila a ručičky sa blížili k cca pol jednej.

Treťou a záverečnou pauzou v žúrovaní bola tombola o ceny od partnerov akcie. Jägermeister, Boardlife.sk tričká, Touch the Snow video, Surf-trip ceny a ďalšie veci putovali majiteľom so správnymi tombolovými lístkami. Vstup na akciu som si samozrejme zaplatil aj ja s Lullou a čakali sme či niečo vyhráme. Pri tombole a aj večerom vás od micu sprevádzal Aktív, no počas tomboly dostal pomoc v podobe fanatického spolumoderátora večera Miša Culku, ktorý bol v riadnom onebesení. Najväčším lákadlom tomboly bol mobil HTC One V smartphone.

Tombola vyhodnotená, ceny rozdané a mohlo sa pokračovať v piatkovom onebesení. Po cca tretej hodine rannej sa vypli foťáky, pamäťové karty a aj hlavy a onebesovalo sa do rána. Kto bol vie. Kto nie, počul a bude musieť prísť nabudúce. Pozrite si fotky od Lully, prečítajte zopár mojich postrehov a vidíme sa na vlnách.

Ďakujeme všetkým čo prišli a partnerom za podporu

Boardlife.sk - team

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!