Nedeľa 26. Februára 2012
Autor: Boardlife
Foto-video: Surf-trip, Michal Šroubek
0 komentárov

Report zo Surf-trip get ready for summer party

Trošku dávnejšie, v piatok 10.februára 2012 bolo v pražskom klube Radost FX opäť horúco. Konala sa tu ďalšia Surf-Trip party aka Get ready for summer party. Prišlo veľa surfových nadšencov, plážových povaľačov a nesmeli chýbať ani baby v bikinách.

Party sa začala tradičnou módnou prehliadkou značky FOX v podaní českých surferiek a surferov, v čele s vychádzajúcou hviezdou Honzou Augustinem. Po prehliadke nasledovala projekcia videí SURFTRIP destinations z Francúzska, Španielska a Lanzarote.

Pokračovalo sa tombolou, v ktorej sa rozdelili darčeky od FOX, COOLICH a BOARDLIFE. Tento krát sa našťastie nepomiešali lístky z tomboly s lístkami od šatne a celé losovanie tak prebehlo bez akýchkoľvek problémov. Parket roztancovali DJ AkvamenDJ Robot, ktorí za gramcami vystriedali surfovú hviezdu Kolegu Kubíčka.

Videoprojekcia partrila pozdravu z aktuálneho sufrtripu z Maroka a fotkám z leta 2011.

Všetky fotografie z party si mozete pozrieť TU. 

Respekt všetkým, ktorí prišli na party v plavkách.

 

Prinášame vám aj videoreport z party, ktorý pripravil Michal Šroubek a tešíme sa na ďalšiu Surf-trip party, ktorá by mala byť už čoskoro aj v Bratislave. 

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!