Utorok 21. Augusta 2012
Autor: lentila
Foto-video: Lulla
0 komentárov

River Surf Camp Cunovo Party 2012

Moderný spevák, ale predovšetkým surfer Tomáš Hafner, surfer Jopy a Areál Divoká voda v Čunove zorganizovali minulý víkend skvelú a na Slovensku historicky prvú akciu s názvom River Surf Camp Čunovo 2012. Okrem fanatického jazdenia na umelej vlne bolo celý víkend čo robiť a hlavne boli pre účastníkov prichystané skvelé parties.

Na vlne sa v piatok jazdilo od 18hod. večer až do zotmenia. Hrali poprední slovesnkí DJs ako Yanco Kral, CifimanHaf. Len čo sa zotmelo aparatúra sa od vlny premiestnila pred bar a mohlo sa začať žúrovať. Trošku nebezpečné miesto, z ktorého bol útek takmer nemožný,  pripomínalo malé námestíčko pred hradnou priekopou (naokolo 3m zráz do vody a len mostík na breh) sa postupne naplňovalo známymi tvárami surferov, ako aktívnych, tak aj pasívnych. 

Ako spomíname útek takmer nemožný. Všade pijúci, tancujúci ale aj jedlu chtivý dav zaplnil malý priestor u baru. DJ vyhrávali, všetci sa pohodovo bavili a majster slova pán Culka (skvelá nádejná tvár novodobého moderátorstva) vyzýval všetkých do tanca. 

Žabotooó, žabotooó bolo počuť cez celý čunovský areál. Tancoval sa dokonca aj surferský hadík mixnutý žena, muž, žena, muž, aby bolo všetko v rovnováhe. Účastníci campu sa bavili do skorých ranných hodín, takmer do svitania. Nezničitelný speaker zničil DJs, čo sa tak často nestáva a poslené songy patrili „mobile DJs“ Lulle a Jergušovi. 

V sobotu nás čakal ďalší deň jazdenia, tentokrát už od 9:00 až do zotmenia cca 20:00. Všetci už celkm unavení, ale surferský žúr samozrejme pokračoval. Premiestnili sme sa na troška bezpečnejšie miesto kempu s väčším barom a samozrejme parketom. Ľudia neboli až tak koncentrovaný na jednom mieste, no každý si našiel svoje. Tí čo majú výdrž na dvojdenné „kalby“ trávili väčšinu času pri bare, kde drinky tiekli štýlom čunovského kanála, ostatní tancovali, alebo len tak chillovali u ohníčka na bin bagoch. 

Vyhrávali starí známi DJs Yanco Kral, CifimanHaf. Dvanásta hodina v noci patrila najlepším surferom, ktorí boli za svoje jazdenie na čunovskej umelej vlne odmenení cenami od partnerov campu Quiksilver a Roxy. Karta išla aj švajčiarskym jazdcom, ktorí potvrdili svoju nesmrteľnosť z piatka a pili a bavili sa až do svitania. 

Víkend sa naozaj vydaril. Skvele sme si zajazdili a výborne sme sa zabavili, za čo patrí veľká vďaka organizátorom: Areál Divoká Voda, Tomášovi Hafnerovi, Jopymu a Quiksilveru. Mediálne zastrešoval Boardlife.sk team. Super, že ste si prišli zasurfovať a zabaviť sa a spoluobjaviť Mekku surfingu na Slovensku

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!