Skimboardovanie na Grape festivale 2014
Utorok 26. Augusta 2014
Autor: lentila
Foto-video: Lula, Kristián, Števo Kurilla
0 komentárov

Skimboardovanie na Grape festivale 2014

Grape festival 2014 je už minulosťou, ale ešte nám zostalo pár fotiek a video, ktorým si pripomenieme Boardlife.sk zónu, v ktorej sa tento rok skimboardovalo a hlavne sa súťažilo o skvelý HTC telefón.

Celé dva dni počas Grape festivalu 2014 ste si v Boardlife.sk zóne mohli vyskúšať skvelý vodný šport s názvom skimboarding, ktorý je kombináciou skejtu a surfingu. Niektorí to zobrali športovo, niektorí aj ako hygienu. Sme veľmi radi, že o skimboarding bolo aj kvôli priaznivému počasiu veľký záujem a tento rok si tento skvelý šport vyskúšalo množstvo festivalových účastníkov. V piatok aj v sobotu počas festivalu si však niektorí trénovali svoje jazdy aby čo najlepšie obstáli v súťaži, ktorú tento rok pre všetkých nadšencov pripravil výrobca mobilných telefónov HTC a do sobotňajšej súťaže venovalo krásny telefón HTC One (M8) v hodnote 600 Euro. 

Chalani z St. Stream skimboarding všetkým účastníkom ochotne zapožičali potrebné vybavenie, v exhibícii ukázali triky, ktoré si mnohí z vás vyskúšali ale hlavne vytvárali skvelú atmosféru a ochotne každému poradili a odovzdali svoje dlhoročné skúsenosti. 

Sobota bola hlavným dňom, kedy všetci netrpezlivo čakali na súťaž o telefón HTC One (M8). Do súťaže sa nakoniec zapojilo celkom 15 nadšencov z toho aj 3 dievčatá, ktoré ukázali, že nie sú žiadne kvetinky a zabojovali vo veľkej pánskej konkurencii. Súťaž sa išla formou jamu, v ktorom mali jazdci celkom 30 minút, v ktorých ukázali, čo si v piatok a sobotu stihli natrénovať. Hodnotili sa triky, dĺžka dojazdu a štýl jazdy. Výhodu mali tí, ktorí majú už niečo najazdené z niektorého doskového športu ako skate, snowboard alebo surf. Na posledných 10 minút pribudla do skimboardového bazénika dokonca aj prekážka a už sme len čakali, ktorí zo súťažiacich ju pokorí. Prekážky sa súťažiaci vôbec nezľakli a smelo sa ju snažili zdolať, avšak len jednému sa to podarilo. 

Hlavný porotca „Shaun“ a zástupkyňa spoločnosti HTC Kristína zrátali body jednotlivých súťažiacich a mohlo sa prejsť k vyhodnoteniu. V súťaži sa nakoniec odmeňovala mužská a ženská kategória, najlepší jezdec a best trik. Najlepším sa stal Michal Molčan, ktorý si odniesol výhru mobilný telefón HTC One (M8), ktorý do súťaže venoval výrobca mobilných telefónov HTC a taktiež cenu za best trick, skimboard, ktorý venovali chalani z St. Stream Skimboarding. Druhým odmeneným jazdcom bol Michal Šunka, ktorý získal štýlovú tašku od BACARDÍ. Ako sme písali dievčatá sa súťaže tiež nezľakli a cenu za najlepšiu babu a za best trick získala Lenka Ševčíková. Vybojovala si taktiež skimboard od St. Stream Skimboarding. Druhou najlepšou bola Jarmila Šefčíková, ktorá získala tričko od BACARDÍ. Všetci zúčastnení súťažiaci si odniesli malú pozornosť za snahu v podobe žltónu na skvelý BACARDÍ drink. 

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!