Nedeľa 30. Októbra 2011
Autor: Boardlife
Foto-video: Kristián
0 komentárov

Speed Dracula vol.3 a zaujímavá prekážka

V sobotu sa odjazdilo ďalšie kolo súťaže Speed Dracula. Miestom konania bol už tradične doupje samotného grófa a to najtemnejší a najstrašidelnejší skatepark v Ružinove. Zúčastnilo sa ho viacero jazdcov ako Michal „Sili“ Illa, Riči Eliáš, Tomáš Pajdlhauser, Adam Pruša a ďalší.

Na pľaci sa dokonca objavili aj legendy kamery z DNV a to Momo a Riči. To nebolo všetko! Pojazdiť a podporiť akciu prišiel moderný spevák, snow/skate legenda Tomáš Hafner. Všetci ukázali, že jazdiť vedia. Session prebehla na dvoch prekážkach a to – drakulovskom gapovom wallride a rádiuse.

Najlepšie sa na zaujímavej prekážke darilo Ričimu a Silimu. Je treba podotknúť, že bolo veľmi málo odídených trikov, keďže jazdci nie sú na takýto druh prekážky zvyknutí. Gapový náskok na šikmú plošinu nie je len taká obyčajná prekážka. V kategórii do 15 rokov zajazdil najviac Adam Pruša, ktorý si odniesol vecné ceny od DC.

Nasledovala iná prekážka a to rádius. V rádiusovej zabíjačke to lietalo najviac Ričimu a Silimu, ktorí si rozdelili ceny. Sili bral dosku od Lukáša Mihalca (Golden Hands) a Riči bral mikču od DC. Jazdilo aj viacero chalanov, pokúšajúcich sa o zaujímavé triky. Dokonca padlo aj niekoľko old schoolov. Posilnení RB-čkom dávali fingerflipy, fs flipy, 360 flipy. Len máloktorých pokusov bolo odídených. Zábava najväčšia.

Krásny sobotný deň zakončila Ričiho session na gape. Bs flip ako oči, vyhlásenie a zohriať sa domov. Chalanom gratulujeme a ďakujeme každému, kto prišiel pojazdiť k ujovi Drakulovi. Už teraz Peťo Vrbický pre vás vymýšľa zaujímavú súťaž, teraz však neprezradím viac.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!