Pondelok 09. Mája 2011
Autor: Robo

0 komentárov

Spot Check - Pezinok

Na ďalší Spotcheck sme sa vybrali do Pezinka, čo je mestečko blízko Bratislavy. Nachádza sa tam výborný streetový betónový skatepark, kde nájdeš manuálku, polejam, jeden rovný a jeden šikmý grindbox a šikmú tyčku a zo starších prekážok tam zostal jeden menší rádius a funbox. Zostava, v ktorej sme sa vybrali bola ja, Pantelis, Richard „Arny“ Hudec, Števo Kurilla za druhou kamerou a Kristián s foťákom.

Bol veľmi príjemný teplý deň, čiže sme boli všetci vyhecovaní k super skateboardingu. Pantelis nejazdil dlhšiu dobu, no napriek tomu hneď začal skúšať ťažké sérky, ktoré mu pekne vychádzali, čo si môžete pozrieť vo videu. Arnymu rovnako šla karta a nasadil tam slušné triky.

Ak niekto plánujete pojazd na nejakom novom mieste, určite doporučujem Pezinok, pretože je to menej náročný spot na jazdenie a dajú sa tam dať super technické triky. V našej správe si taktiež môžete pozrieť, ako to v Pezinku vyzerá.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!