Streda 27. Apríla 2011
Autor: Kristián
Foto-video: Kristián
0 komentárov

Spot Check - Skalica s Peťom Molecom a ďalšími

Naša nová rubrika s názvom Spot Check má premiéru. V nej vám budeme približovať slovenské skateparky, do ktorých sa vydáme spolu s jazdcami. Prvý redakčný výlet sme si urobili do nového skateparku v Skalici. Roba Ludrovského za kamerou a mňa za volantom podporili Peter Molec, Pantelis Messaropoulos a Štefan „Stewe“ Kurila. Sledujte ako to dopadlo.

BLF: Taaakže, ako sa máš Peter?
Peter: Nazdar nazdar, no tak mám sa skvele je jar, čo milujem, takže je to krása a skatuje sa najlepšie.

BLF: Bol si už niekedy v Skalici? Ako sa ti páči skatepark?
Peter: V Skalici som ešte nikdy nebol, preto som sa tam aj tešil, že uvidím kúsok ako mesto vyzerá. Skatepark bol na okraji, tak sme s mesta ani nič nevideli, ale išli sme tam kvôli parku a ten sa mi páčil úplne skvele! Nemôžem tam nič vytknúť bavilo ma to tam veľmi a dúfam, že sa tam ešte niekedy pozriem.

BLF: Všimol som si, že v Skalici mnoho ľudí nejazdilo, myslíš že tento nový skatepark to zmení?
Peter: No tak keď sme tam prišli, tak tam bol jeden lokál, ktorý bol zároveň aj správca parku a dúfam, že sa to tam zmení, lebo teraz tam majú super parčík kde sa dá výborne povoziť, takže chalani kupujte dosky a trávte čas vonku a nie za obrazovkou hnusného počítača!!!

BLF: Nedávno si bol v USA, zostaneš teraz nejaký čas na Slovensku, alebo sa chystáš niekam za hranice?
Peter: Chvíľočku určite pobudnem tu na SK, ale za 3 týždne idem na malú tour do Chorvátska, inak sa snažím točiť čo najviac a keď je tak krásne vonku, tak je to veľmi povzbudzujúce, takže ti zahraničie ani nechýba! Slovensko je krásne a plné spotov, aj keď nie luxusných, ale to je na tom to dobréééé.

BLF: Ďakujem ti veľmi za rozhovor, maj sa dobre Peter!
Peter: Ďakujem aj ja Róbert.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!