Nedeľa 13. Novembra 2011
Autor: Cibi

0 komentárov

Spotcheck Leszno

Na tohtoročný predĺžený víkend počas dušičiek predpovede sľubovali prijateľné jesenné teploty a i keď stále kratšie dni, o to slnečnejšie. Krátko potom, ako sa na internete objavili správy o novej skateplaze v Poľskom Leszne, dlho sme váhať nemuseli a bolo jasné, že prázdninové 4 dni strávime práve u našich severných susedov.

Vo štvrtok večer sme teda vyrazili v zostave ja (Cibi), Miro "Šváb" Bodiš, Braňo "Mrvi" Mrváň, Marek Kikinder a Juro Vartík na 6 hodinovú cestu do mesta Wroclaw, ktoré sa nachádza asi 120km od Leszna. Vo Wroclawe sme strávili jeden celý deň, ktorý sme vyplnili street skateboardingom po spotoch v širšom centre, ktorých sme síce bez lokálneho sprievodcu našli pomenej, ale aspoň o to kvalitnejších, čo dokazoval hlavne Mrvi, keď si z každého spotu odnášal minimálne jednu vraždu, o tom ale inokedy...

V sobotu skoro ráno sme už vyrážali smer Leszno, Juro a Mrvi celí bledí s bolehlavom od piatkovej noci, ktorý ich pripravil o celý prvý deň v skateboardovom raji na zemi- Skateplaze Leszno.

Hneď po príchode sa neopitá časť posádky vyrútila z auta a nestačila sa vynadívať na obrovskú betónovú street plazu, ktorá ponúka všetko po čom kedy skejťák, bicyklista, či korčuliar zatúžil, s dokonalým nešmykľavým povrchom, pekne upravenými sociálnymi zariadeniami, každodennou údržbou a to všetko zadarmo, 7 dní v týždni, 24 hodín denne.

Celé námestie je neoplotené, čiže prístup sem má každý, čo samozrejme so sebou prináša nevýhodu pod nohy sa pletúcich malých detí, či náhodných okoloidúcich. V tejto betónovej nádhere sme strávili dokopy jeden a pol dňa a potom ich hybaj 7 hodín domov, dúfajúc, že sa sem ešte niekedy vrátime.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!