Pondelok 30. Mája 2011
Autor: Majkl Velner
Foto-video: Majkl a Lolo
0 komentárov

SugarBeat v Liptovskom Mikuláši

28. mája 2010, 20:00, upršaný Liptovský Mikuláš, Dom kultúry a slovenská premiéra dlhoočakávaného filmu od českých bratov FullFace Production – SugarBeat – čomu venujeme pár najsledujúcich riadkov.

Už snáď mikulášska premiérová klasika – Klubová scéna Domu kultúry v Liptovskom Mikuláši s kapacitou 80 miest na sedenie a v nej 240 nedočkavých očí dychtivo túžiacich vidieť novoty premietnuté na plátno. Celá premiéra prebiehala pod taktovkou združenia Kustom, ktoré už pár podujatí na Liptove zorganizovalo, a pod záštitou Klubu mladých Domu kultúry v Liptovskom Mikuláši .. a taktiež s masívnou dávkou tekutín od Jägermeistra.

Dokumentík z prostredia adrenalínových športov v podaní pekných dievčat (čím definitívne zničili moju predstavu, že pekné baby nešportujú, ale iba kávičkujú), pričom 3 z nich priamo z centra Liptova, čo bol vlastne kľúčový dôvod, prečo sa išlo s premiérov do LM – Klaudia Medlová, Zuzíčka Stromková a Nana Šlepecká, ktorá mala v celom tom mecheche najviac prsty.

Ešte pred samotným filmom dali tvorcovia veeeeľmi krátky príhovor a mohlo sa ísť na to.. Zatajený dych a úžas nad šikovnosťou báb sa niesli sálou – mnohých som sa po premiére opýtal, že čo hovoria na film a s inou ako kladnou odpoveďou som sa nestretol (božechráň keby náhodou).

Po premiére Sugarbeatu sme si dovolili pustiť ešte novinku z produkcie Nike 6.0 – babské surfové videjko Leave a Message. Takže večer bol naozaj v znamení kvality – či už pred, alebo za kamerov.

No a po úspešnej premiére smer mikulášske bary. Najviac sa toho, ako vždy, dialo v SKI clube, kde do tanca a barzčoho iného hral DJ Tony (LM) a DJ Fucko (DK). Skvelá zábava, hafo dobrých ľudí okolo a tekuté lakotinky dole hrdlom. Priznám sa, veľa si z toho večera nepamätám, resp. nepamätám si väčšinu, ale s fotiek usudzujem, že bolo až nadmieru dobre.

Ospravedlňujeme sa za kvalitu fotiek, ale bohužiaľ, žurnalisti z nás nebudú, uprednostňujeme pálenku.. takže sa tešíme na ďalšie premiéry a afterky spolu s vami .. a mimochodom, veľké díky, chalanom z FF prod. (sorry, mená som zabudol), DJom, Nane, Lolovi za fotky a všetkým čo prišli podporiť. Prepínam.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!