Sunday in the Park 2016 Episode 10 - Zolo Strcuľa je tam + interview
Pondelok 14. Marca 2016
Autor: Boardlife

0 komentárov

Sunday in the Park 2016 Episode 10 - Zolo Strcuľa je tam + interview

Sen sa stal skutočnosťou. Prvý slovenský rider sa objavil v exkluzívnom zostrihu z Bear Mountains - Sunday in the Park. Kým pred pár rokmi by sme nad takýmto niečím krútili hlavou, dnes sa to stalo skutočnosťou. Zolo jazdí ako pán, dokonca má jeden z najdlhších partov. Škoda, že v popisku na Transworlde mu skomolili meno na Zultan, ale Zolo je na takéto niečo už určite zvyknutý.

Pri tejto príjemnej príležitosti sme sa Zola spýtali niekoľko otázok:

BLF: Ako sa cítiš, po tom, čo ti vyšiel part v SITP?

Zolo: Ahoj, pozdravujeme všetci na Slovensko. Cítim sa tak ako aj predtým, vyškerený od ucha k uchu, veľmi vďačný za to čo sa tu deje a ako to všetko funguje. Som veľmi rád, že som tu práve s Kubkom Brziakom a plníme si sny.

BLF: Si spokojný zo svojím jazdením, alebo by si vyhrotil ešte viac?

Zolo: Vždy je na čom pracovať a čo zlepšovať, ale spokojný som. Veľmi ma to tu všetko baví a jazdenie si strašne užívame. Snowboarding ma začal baviť ešte viac ako ma bavil predtým a to som myslel, že viac to už nejde.

BLF: Ako sa ti točilo s chalanmi, ako prebiehalo točenie a koľko trvalo?

Zolo: Kyle Schafer (tento rok natáča Sunday in the park) je skvelý človek a poznám ho síce len krátko a len z parku ale cítiť z neho pohodu. Jazdí Burton z roku 1991 s veľkým štýlom. Toči sa veľmi dobre, je to fakt zábava aj keď jasné, že občas sa hrotí, ale na tých ľuďoch to ani nevidno, stále vysmiati. Točí sa tak, že Kyle jazdí s kamerou po parku a s ním vždy pár jazdcov. Buď sa s ním dá dohodnúť na lajne, ktorú máš v hlave, alebo sa ide prekážku za prekážkou. Točí sa od pondelka do piatku. Niekedy len doobeda, niekedy celý deň do 16:00 kedy zatvárajú lanovku v parku a niekedy sa šlape. Zábery sa postupne zbierajú a väčšinou je dosť záberov na viac epizód, takže ich má odložené.

BLF: Ktorá prekážka v parku je tvoja obľúbená?

Zolo: Nepovedal by som ani tak prekážka. Už sa ma to viac krát ľudia pýtali a vždy som povedal slnko. Je to neskutočné akú to dodáva energiu a pohodu každý deň. Sme tu 41. deň a dokopy bolo možno 5 krát hnusne.

BLF: Budeme ta vidieť ešte v SITP?

Zolo: Verím, že áno. Pracujeme s chalanmi z AZYLO na projekte, ktorý sa dá sledovať každý pondelok na redbull stránkach, takže to zaberá dosť času a popri tom sa snažím vždy niečo natočiť aj do SITP. Hlavne sa niekde stala chyba a omylom som Zultan namiesto Zoltán, takže musím napraviť v ďalšom edite svoje meno haha. Pokúsim sa zamakať a dotočiť veci, ktoré mám v hlave no hlavne je to o zábave a slush jazdení, ktoré každý miluje.

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: zolo strcula bear sunday sen amerika

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!