Štvrtok 25. Februára 2010
Autor: The Chill

0 komentárov

The Chill video vol II.

Tentokrát prichádzame s videom z nášho krásneho Slovenska a jeho asi najlepšieho parku. A hlavne nášho lokálneho parku. Tak trochu nás inšpirovalo video z Parkcity. „Prečo neurobiť niečo len z Donovalov, z parku a samozrejme nejakých spotov mimo? Veď tu máme v podstate niečo výnimočné a to len 25 km od mesta.“ Tak sme sa do toho pustili naplno.

S naším povestným šťastím niektorí zlomili medzičasom dosky, hneď dve. Niektorí ležali dva týždne doma v teplotách, a sem tam aj sneh nebol. Highlight toho celého bol Mihov otras mozgu: „Poď Miho ten blunt 270 dáš!“ a dal, priamo do nemocnice. Spokojne tam vylihoval aj s naším kamarátom Rišom Rákoczym z Martina, ktorý si v ten deň zlomil ruku. Prajeme skoré uzdravenie.

Od začiatku sezóny boli v parku osadené široké bedničky, dvojtrúbka a kinkbox. Postupne so snehom a delami pribúdali dobré známe prekážky, nové platformy, ozaj streetové nájazdy a úplne nové prekážky. Doublekink jakel a céčko. A nesmieme zabudnúť na skoky. Ako prvý sa v parku ocitol povestný donovalský skok, neskôr horný skok a prednedávnom na konci parku vyrástol „Gigant“, alebo ako to nazvať. Za to všetko patrí úcta headshaperom, bez ktorých by tento park a video vôbec nebolo v dnešnom stave. Pevne veríme, že budete môcť v dohľadnej dobe vidieť viac z našej dielne.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!