Nedeľa 08. Januára 2012
Autor: Braňo Soroka
Foto-video: Tomáš Gríger,
0 komentárov

This Is Winter v Košiciach

This Is Winter, je názov akcie, ktorá sa uskutočnila 26.12.2011 v Košiciach a mohli ste na nej vidieť niekoľko skvelých videí z domácej, ale aj zahraničnej produkcie. Miestom premietania a následnej žúrky bol Klub Bazen. Celé sa to začalo už v poobedňajších hodinách, keď team organizátorov doniesol a prichystal aparatúru.

Klub otvorili pre verejnosť až tesne pred 19:00 kde už čakalo zopár nedočkavcov. Prvých 100 si zobralo monster energy drink. Behom par minút sa postupne klub zaplnil. Bolo niečo po pol 8 keď začalo premietanie. Premietalo sa v dvoch miestnostiach a popri tom sa začalo aj pomaly popíjať. Došli kuknúť aj tvorcovia videli Paťo Paulínyi a Peťo Čaja.. taktiež došli pozrieť aj feláci z iných miest, ako Spišská, Margecany, Jaklovce, či Liptovsky Mikuláš. 

Premietali sa postupne videá:

Ask for Snow (SNB)
Touch The Snow (SNB)
Ultim8 Separation (Freeski)
Videograss – Shoot the Moon (SNB)

Každé jedno video zožalo veľký úspech a zakončené bolo potleskom. Priamo na mieste bola aj možnosť zakúpiť si DVD Touch the Snow. Po premietaní bola tombola. Rozdali sme 8 luxusných cien za ktoré ďakujeme sponzorom: Monster energy, Boardlife.sk, Capricorn.sk, Holden, K2snowboard, Jibstar, Paession, VenčekyCrew. Po luxusnom ježiškovy sa začala after, tá sa vyhrotila ako sa na štefanskú partrí... pri bare stálo asi 50 ľudí a barmanky absolútne nestíhali zvládať takýto nápor alkoholikov. Celú noc sa ľudia v klube zabávali a to najmä vďaka Jimimu, ktorý púšťal samé party tracky. Našli sa aj „inteligenti“, ktorým to nestačilo a nastriekali v klube slzný plyn a za rozbite umývadlo na pánskych hajzloch taktiež ďakujeme... Ti experti asi len netrafili na Rytmusov koncert, ktorý bol neďaleko v Jumbe.

Teta čo upratovala ráno klub odkazuje, že ste prasatá :D. A my ďakujeme, že ste prišli a spravili takú šou. Snáď sa vidíme aj nabudúce. Pozrite si fotky od Tomáša "Pinkyho" Grígera, Dagmar Šefčíkovej a Mareka Pantia.

PS: Vycenzurovali sme pár fotiek, ktoré boli fakt že zléééééé. Baby, keď ste dogrcané, nie ste sexi... :) 

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!