Piatok 30. Septembra 2011
Autor: Erik Cvopa

0 komentárov

Trash edit vol. 3

Trash edit vol. 3 . Ako prvý sa ukáže Richard Hudec, ktorý má na začiatku videa pokusy na tri triky z Piešťanských siedmich schodov ,pri ktorých je horší odjazd, čo pochopil aj Arnie, ktorý každý so svojich trikov odchádzal do diery, ktorá sa nachádza priamo pod dopadom.

Zvládol to s menšími problémami. V druhej časti sa ukáže Boris Ličko, ktorý už dlhú dobu žije v Bratislave, kde aktívne jazdí, pracuje a užíva nočný život. Človek, ktorý už nemá 15 rokov, ale určite o ňom budeme ešte čo to počuť. 

Ako posledný je Marek Zápražný, s ktorým sa točí veľmi jednoducho a hlavne rýchlo, týchto pár záberov natočil na petržalskej Artmédií, ktorá je momentálne asi posledný real spot v Bratislave, kde sa dá jazdiť nekonečné sérky bez toho, aby vás niekto vyhodil, alebo hlúpo pozeral nato ako ničí to, čo je už dávno zničené. Trash edit vol.3 je síce kratšie video, ale určite podarené.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!