Trendy tohtoročných jesenných búnd vsádzajú na vzory a kompaktné strihy
Piatok 09. Októbra 2015
Autor: PR
Foto-video: snowboard-onlilne.sk
0 komentárov

Trendy tohtoročných jesenných búnd vsádzajú na vzory a kompaktné strihy

Každému je jasné, že teplé dni definitívne skončili, výrazne sa ochladilo a šatníky milovníkov street módy potrebujú nutne doplniť. Návrhári si na tohtoročných jesenných kolekciách dali naozaj záležať. Predovšetkým bundy sa nesú v štýle starej dobrej jednoduchosti a prírodného vzhľadu s prepracovanými detailmi.

Zatiaľ to vyzerá, že jeseň bude o kapsách a šnúrkach. Celkovo medzi modelmi väčšiny značiek pribudlo kompaktné prevedenie v jednej farbe alebo s jednoduchým vzorom. Priklonenie sa k vizuálnej členitosti „myšlienky“ návrhu je in u pánskych aj dámskych modelov.

Bundy LismoreGable Anchorage  od Vans pôsobia príjemne jednoliato. U modelu Lismore návrhári dokonca volili aj rovnako farebné šnúrky na kapucni. Anchorage verná svojmu názvu, korešponduje so strihom a vyjadruje jasný čitateľný tvar bez svietiacich kontrastov.

Minimalistické spracovanie vyžaruje aj z bundy Gator Horsefeathers a rovnako aj z blýskavejšej, dámskej a korálovej Kimi

Návrhári Fox akokeby chceli zvýraniť tohtoročný směr k jednoliatemu výrazu tým, že ho trošku narušili. Ich látky dostávajú nové farby, ktorá na veľmi podarených modeloch korešponduje so strihom, tak ako na sýtej červenej Magnitúde palmovo hnedými rukávmi.

Čo sa týka materiálov  obecne, navzdory výnimkam sa stále viac presadzujú umelé vlákná, hlavne funkčný polyester. Štýlového prírodného vzhľadu dosahujú použitím vnútornej bavlnenej vrstvy. 

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: bundy jeseň FOX Horsefeathers vans snowborad-online.sk

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!