V ankete Lyžiar roka 2015 dominovali freestyle dievčatá - Klaudia Medlová a Zuzka Stromková
Nedeľa 31. Mája 2015
Autor: Boardlife

0 komentárov

V ankete Lyžiar roka 2015 dominovali freestyle dievčatá - Klaudia Medlová a Zuzka Stromková

Slovenské Roxy riderky sa stali najúspešnejšími športovkyňami na vyhlasovaní ankety Lyžiar roka. Snowboarderka Klaudia Medlová z Liptovského Mikuláša brala prvenstvo v ankete Lyžiar roka 2015 v ktorej hlasovala odborná verejnosť a freeskierka Zuzka Stromková bola víťazkou verejnej ankety a stáva sa najobľúbenejšou lyžiarkou roka 2015.

Na slávnostnom vyhlasovaní v sobotu 30. mája 2015 na Štrbskom Plese boli ocenení aj ďalší ako Zuzka Medlová - objav roka, Marek Hliničan a Julo Hermély za trénovanie.

Dievčatám gratulujeme a držíme palce v ďalších športových, ale aj osobných aktivitách. Klaudia Medlová spolu so Zuzkou Stromkovou majú na pláne suchý tréningový program počas piatich týždňov v Bratislave a Zuzka v stredu štátnicuje. Držíme palce!

Je super, že aj v ankete takej organizácie akou je SLA (Slovenská Lyžiarska Asociácia) sa darí dievčatám, ktoré reprezentujú menšinové športy v tejto organizácii. Extrémne športy ako snowboarding a freeski lyžovanie určite nepatria čo sa týka popularity k tým najpoprednejším, no majú svojich fanúšikov a dievčatá robia dobré menu nie len Slovensku.

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: medlova stormkova lyziar roka roxy quiksilver

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!