Vydarená kolekcia SNB topánok Burton!
Streda 19. Novembra 2014
Autor: PR

0 komentárov

Vydarená kolekcia SNB topánok Burton!

Burton tento rok prichádza s extra podarenou kolekciou topánok na snowboard. Hrá sa s dizajnom, farbami a potlačou. Značka predstavuje dokonca model, ktorý  vyzerá ako skutočné kožené topánky. Inšpiruje sa tiež kvetinami a exotickými motívmi. 

Tmavo hnedé topánky z pravej kože pre dievčatá na prvý pohľad vyzerajú ako naozaj pekné mestské topánky. Vo vnútri majú príjemný kožúštek a zvonku štýlové kovové doplnky. V meste nikto na prvý pohľad nespozná, že máte na nohách snowboardové topánky. Podobný model si môžu užiť aj chalani. Topánky zo svetlejšej kože, sú troška striedmejšie, bez kovoých praciek a kožúšku, tiež na prvý pohľad vyzerajú ako zimná vychádzková obuv. 

Celá kolekcia snowboardových topánok Burton sa tento rok podarila. Dizajnéri sa ďaleko viac než v minulých rokoch zamerali na celkový vzhľad topánok. Hrajú sa s netradičnými potlačami a kombináciami farieb. Obzvlášť u dievčenskej kolekcie sa nevyhýbajú ani módnym trendom, ktorými sú pre tento rok určite brazilské farby, napodobeniny hadej kože a exotické a kvetinové motívy.

V dámskej kolekcii musíme spomenúť „brazílsku“ sériu topánok, ktoré na základnom čiernom alebo modrom podklade kombinujú v rôznej miere zelenú, červenú, žltú a fialovú. Celkovo pôsobia topánky dosť netradične a exoticky a pritom  sa dajú skombinovať s viazaním a s doskou.

Ako v celej zimnej kolekcii Burtonu aj medzi topánkami nájdeme nejaké tie „ retro“ kúsky. Napríklad jeden pánsky čierny model má klasicé vonkajšie šnurovanie na kovových upínakoch, ktoré vyzerajú ako na starých kožených turistických  topánkach do hôr. V kombinácii s výraznými farebnými šnúrkami to vyzerá naozaj  skvelo. 

Vďaka gelovým vložkám sú nové snb topánky Burton skvele odpružené a zároveň  komfortné a pohodlné. Výrobca tiež prichádza s priedušnou vnútornou podšívkou, ktorá odvádza vlhkosť a pritom skvele izoluje, takže by aj v špičke topánky malo byť  pekne teplúčko. Vnútorná topánka je zároveň antibakteriálne upravená a zabráni prípadnému zápachu. Vďaka novej konštrukcii a optimalizovanej podrážke sa zmenšila aj celková stopa topánky o jedno celé číslo.

Takže, ak zháňate nové topánky na snowboard buďte si istí, že topánky Burton sú v konkurencii iných značiek po všetkých stránkach tie najmodernejšie!!!

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: Burton snowboard snb topánky

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!