Zabudnite na GoPro a točte revolučné 360-stupňové akčné videá s kamerou 360fly
Sobota 26. Decembra 2015
Autor: PR

0 komentárov

Zabudnite na GoPro a točte revolučné 360-stupňové akčné videá s kamerou 360fly

Akčné kamery sú stále obrovským hitom a svojich fanúšikov si už našli aj mimo vôd milovníkov adrenalínových športov. Jednu z nemála takýchto kamier je možné nájsť vo veľa domácnostiach. Avšak čo tak pridať trošku extravagancie do vašich videí? Zabudnite na otrepaný efekt tzv. rybieho oka a nechajte vašich divákov sledovať všetko, čo sa deje vo vašom bezprostrednom okolí. Točte 360-stupňové videá s kamerou 360fly!

Ako je to možné? Jednoducho! 360fly je kompaktná kamera s guľovým telom s priemerom len 61mm, ktorá umožňuje celokruhové snímanie videa v rozsahu 360° horizontálne a 240° vertikálne pri rozlíšení 720p, čím drtí akúkoľvek konkurenciu. Kamera je pritom sama o sebe (bez puzdra) vodotesná do hĺbky 35 metrov (IP67), konštrukcia je odolná proti nárazom (pád z 1,5 metra) a telo je prachotesné. Zároveň ide o jednu z najľahších kamier na trhu, keďže váži len 138 gramov. A keďže 360fly je ako stvorená pre extrémne podmienky, nevadia jej ani teplotné výkyvy od -20 po +40 stupňov Celzia.

Záznam celého vášho okolia prebieha cez objektív s clonou f/2.8 spolu s CMOS snímačom, ktorý je schopný zaznamenať video v rozlíšení 1504 x 1504 pixelov pri 30 obrázkoch za sekundu a fotografie o veľkosti 9 Mpix. Samozrejme nechýba ani trojosý gyroskop, akcelerometre a stabilizácia obrazu. Všetko sa zaznamenáva na internú 32 GB pamäť, takže nie je potrebné dokupovať žiadne ďalšie pamäťové karty. Ovládanie kamery a úprava videa prebieha prostredníctvom aplikácie pre iOS alebo Android. 

No a keďže sme v 21. storočí, kamera 360fly je kompatibilná aj s VR (Virtual Reality) okuliarmi ako Google Cardboard či iné, vďaka čomu si svoje 360-stupňové videá pozriete aj v prostredí virtuálnej reality. No a ak náhodou doma disponujete konkurenčnou GoPro a práve sme vás presvedčili, že je čas na výmenu, kameru kľudne predajte, avšak príslušenstvo si pokojne nechajte. 360fly je totiž plne kompatibilná s väčšinou príslušenstva k akčným kamerám ako napr. GoPro či iné. 

A čo cena? Kameru 360fly hľadajte v poriadnych slovenských obchodoch za bezkonkurenčných 499 eur s DPH.  

Viac informácií sa dozviete na webe www.360fly.sk alebo na Facebooku 360fly Slovensko.

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: kamera akčná kamera 360fly 360 stupňov

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!