Zápisky z denníka wakeskaterky na Filipínach
Pondelok 25. Januára 2016
Autor: Red Bull

0 komentárov

Zápisky z denníka wakeskaterky na Filipínach

Vycestuj spolu so Zuzanou Vráblovou na Filipíny. Zajazdi si v CWC parku a spoznaj nové miesta.

Zuzana Vráblová, najlepšia slovenská wakeskaterka, bola spolu s Andrewom Pasturom v decembri jazdiť a cestovať na Filipínach. Počas výletu jazdila vo svojom obľúbenom CWC parku, navštívila Manilu, Caramoan, jazero Buhi a jazdila na wakeskate spolu so psom. Prečítaj si jej denníkové zápisky, pozri si fotky a 26.1. sa teš na video.

MANILA

Po príchode do Manily (hlavné mesto Filipín) sme sa s Andrewom rozhodli stráviť nejaký ten deň v Red Bull kancelárii, kde nás privítal EJ Miranda (athletes manager - má na starosti športovcov) s celým kolektívom. Pozreli sme si takú americkú časť Manily, kde sídlia a po dvoch dňoch v hektickej Manile sme boli ready vyštartovať na vlek. Čakala nás dlhá, 8 hodinová, nočná jazda autobusom...

CWC

Camsur Watersports Complex (CWC) je mojím najobľúbenejším strediskom, do ktorého sa rada vyberám počas zimných mesiacov. Prvýkrát to bolo 5 rokov dozadu a toto bol môj piaty trip (tento rok už druhý). Na tomto stredisku mám rada snáď všetko! Ľudí, prírodu, ubytovanie priamo na vleku, stravu a hlavne vynikajúce podmienky na jazdenie. Mimo klasického vleku sa tam nachádzajú 4 dvojstĺpové z toho 4 sú pool gapy, čo mi wakeskateri obzvlášť obľubujeme.

CWC sa nachádza na okraji Pili (menšie mestečko) v blízkosti Naga City.

Na tomto stredisku mám najradšej to, že tu vždy stretnem starých známých ale aj nových známych z rôznych krajín. Spoločne jazdíme, pushujeme sa a bavíme sa.

Motorka

Požičiavanie si skútrov a motoriek je v CWC úplne bežné. Domáci vlekári takto kšeftujú. My sme si od Edwarda požičali Hondu TMX, ktorá nás zaviezla z izby na vlek, z vleku na pool gap, do najbližších potravín alebo do Pili a Nagy.

Celý blog o cestovaní, jazdení a zábave slovenskej wakeskaterky Zuzky Vráblovej nájdete na stránke www.redbull.sk Určite si ho prečítajte/pozrite, stojí to za to.

PS: Zuzka na zajtra (utorok 26.1.2016) chystá videoedit z jej výletu na Filipíny. Ostaň verný www.redbull.sk a www.boardlife.sk a uvidíš viac.

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: vrablova wakeskate filipiny

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!