Streda 30. Novembra 2011
Autor: Erik Cvopa

1 komentár

10 trikov - Tomáš Hofbauer

Keďže dní, ktoré vám umožnia postaviť sa na dosku a prejazdiť celý deň, je už čím ďalej menej a vlastne by som povedal, že sú už dávno za nami, som sa aj ja nedávno vydal za skateboardingom do všetkým známeho Zvolena.

V tomto meste sa už onedlho budete môcť tešiť na vykurovanú halu v ktorej si schuti zajazdia hlavne milovníci rádiusov a to bolo hlavným cieľom mojej návštevy. Myslím, že hneď prvý deň mojej návštevy som sa dohodol s Tomášom Hofbauerom, na jazdení v skateparku. Slovo dalo slovo a na Tomášov návrh, že skúsi natočiť pár trikov, som povedal s radosťou áno.

Na triky sme nemali moc času, stmievalo sa a už naozaj nebolo teplo, Tomáš stihol natočiť týchto 10 trikov za naozaj veľmi krátky čas. Tomáša je mladý talentovaný chalan, ktorý je čerstvo pred maturitou, takže mu držím palce. Nech sa páči ponúkam Tomášových 10 trikov. Tomáša momentálne podporuje domáci Picnic skateshop na čele s Peťom Molecom.

Hodnotenie:

Komentáre

1 komentár
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!

shulec
shulec tomas je dobry ale to video je zas uplne zle. to strihal nejaky clovek co v zivote nepocul hudbu? akoze ten strih je tazko mimo rytmu, sa mi zda ze ten clovek stravil strihom videa asi 15 minut. odflaknuta robota, tak vyzera v poslednej dobe vsetko co pride od vas zo zapadu.
Pridané: 20:00 30.11.2011