Aká bola Crew Battle 2017 v Ridersparku?
Štvrtok 23. Februára 2017
Autor: Boardlife

0 komentárov

Aká bola Crew Battle 2017 v Ridersparku?

Aj tento rok sa v donovalskom Ridersparku konala príjemná teamová akcia s názvom Crew Battle 2017. Množstvo teamov, vyše 40 riderov, rozľahlý snowpark a ani to počasie nakoniec nebolo tak zlé.

Od rána prebiehalo jazdenie, aby si jazdci najazdli park, pozreli sa čo všetko sa v ňom dá vymyslieť a tak. Samotná crew battle začínala o niečo neskôr. Predsa len bolo veľa jazdcov a nie všetci sa dostavili hneď z rána. Samotné crews pochádzali zo všetkých kútov Slovenska. Niektoré boli čisto snowboardové, niektoré čisto freeski, no vyskytli sa samozrejme aj zmiešané.

Jazdilo sa celý deň, popri tom grilovalo, čo to aj vypilo a nezabúdalo sa ani na zeleninu. Všetko to čo má správna sherderská akcia obsahovať. Super bolo aj stretnutie sa jazdcov z rôznych kútov Slovenska, a jazdcov z rôznych parkoch po Slovensku, ktorí sa tak často nenavštevujú. Vymeniť si skúsenosti, pokecať a tak.

Na záver Crew Battle sa išiel snakerun, čo je skupinový pojazd parkom. Toho sa zúčastnilo cca 60 jazdcov, čo je veľmi príjemné číslo. No a kto nakoniec vyhral Crew Battle 2017 na Donovaloch? Víťazmi sa stali chalani z teamu Koňo Crew - Petr Horák, Dušan Kríž a Zolo Strcuľa. Chalanom gratulujeme, určite oslávili víťazstvo na afterke.

Dúfam, že sa vidíme aj na ďalšej podobnej akcii.

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: donovaly riderspark

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!