Ako zomrel Ryan Kenreich?
Piatok 28. Novembra 2014
Autor: teodor

0 komentárov

Ako zomrel Ryan Kenreich?

Jazdil ako ďábel, so štýlom na tú dobu neúprosným a s výborným vkusom na výber pesničky.

Ryan Kenreich bol okolo roku 2000 rešpektovaný pro za firmu Globe. Svojim technickým skateboardingom bol jedným z tých, ktorí predbehli dobu. Profilom vo videu Globe : Opinion na seba strhol pozornosť a odvtedy sa viezol na veľkolepej vlne fameu. Ešte predtým, než sa dostaneme k dôvodom jeho následného pádu, si na zosnulého Ryana spomeňme práve týmto profilom.

.xxxx..

Na rok 2001 je switch flip noseblunt celkom pecka, čo poviete? Ani nehovoriac o tom štýle. Nanešťastie hneď ako si Ryan zvykol na luxusný život profíka, ťažko si pri jazdení zranil ľavý členok. Nešťastie zavŕšila pokazená operácia, ktorá Ryanovi zobrala všetky šance na to, že by ešte niekedy mohol skejtovať.

Napriek tomu, že stratil svoj pro status, firma Globe ho nepotopila. Zamestnali ho v logistickom sklade, nie však už ako skejťáka, ale ako skladníka. Aký pocit to musí byť, zrazu svojich kamarátov z tímu stretávať už iba z pozície výdajcu topánok a merchandisingu, si nechceme veľmi predstavovať.

Skrátka a dobre, Ryan začal kariéru v drogách. Je všeobecne známe, že veľa profíkov má celkom blízko ku kokaínu, MDMA alebo extáze, a Ryan sa svojich návykov nevedel len tak zbaviť, iba čo ho ešte hlbšie pohltili.

Jeho život sa nevyvíjal dobre. Začal dílovať a popritom aj odrbávať. Dokonca sa o ňom objavil záznam na americkej web stránke mapujúcej feťácku scénu - ľudia sa tam navzájom vystríhajú pred šmelinármi a zápalkármi medzi konzumentmi drôg. A Ryan sa, zdá sa, stal klasickým odrbávačom s pervitínom, akých aj sami poznáte z vašich mestských hoodov.

Takto vyzeral Ryan vo svojich MDMA dňoch.

 

Celý underground záznam o jeho kriminálnej činnosti si môžte prezrieť na stránke THE DIRTY. Spolu s komentármi ľudí čo ho poznali, dissovali jeho frajerku (taktiež pikerku), alebo ho momentálne obhajujú a želajú mu odpočinok v pokoji. 

 

A ako teda Ryan zomrel? Veľmi smutne to vystihuje komentár, od jedného z jeho bývalých kamarátov : "určite sa s ním nezaplietajte a hlavne s ním nikdy neobchodujte - keď sa otočíte, skočí na vás od chrbta. prosím brácho, poponáhľaj sa a už sa konečne predávkuj a skap. tvoj pravý život skončil pred pár rokmi."

 

Veľa krát sa stretnete s tým, ako sú drogy cool a ako patria k skateboardingu. Pravda je taká, že k skateboardingu patrí iba skateboarding. Je na každom z nás, kde je naša hranica kde začínajú ľahké a kde ťažké drogy. Dúfajme, že každý z nás bude vedieť nájsť tú správnu mieru. Tak, aby sa nemusel opakovať ďalší Ryan Kenreich.

 

Odpočívaj v pokoji Ryan.  A ukáž im tam hore nejaké luxusné sérky!

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!