Štvrtok 20. Septembra 2012
Autor: Boardlife
Foto-video: Ivan Kalev, Štefan Kurilla
0 komentárov

ASSR Mini Rampáš Session 2012

Príjemné stretnutie s kamošmi, grilovačka, pivko, alebo dačo iné a hlavne skateboarding v miničku, boli na sobotňajšom programe v Intergalaktickej Oblude. Prečo práve tam? Dôvod je jednoduchý, konala sa tam ASSR Mini Rampáš Session 2012.

Jazdenie a akciu na miničku, ktoré stojí v Oblude nejaký ten rok, prišlo podporiť viacero domácich jazdcov, ale aj zahraniční hostia, najmä zo susedného Rakúska. Účasť riderov poznačilo niekoľko akcií a dovoleniek. Bohužiaľ a našťastie sa nedá všetko presne naplánovať. Ja tak to však bola príjemná sobota plná jazdenia. Zúčastnili sa rideri ako Kristián Nguyen z Bánoviec nad Bebravou, miestni chalani Lupo, Lukáš Karásek, Miro „Šváb“ Bodiš, Teodor Kuhn. Prišiel aj Marek Zápražný, Kubo Krížo, Matej Uhler. Z Rakúska si porampovať prišli Manuel Pauer, Stefan Schmidt.

Jazdilo sa počas celého dňa a určite akcia nebola klasickou súťažnou. Všetko sa nieslo v pohodovom štýle a tempe. Kto mal chuť jazdiť, tak jazdil, kto radšej popíjal tak ten mal taktiež veľa možností. Počas dňa sa grilovala klobáska a ďalšie šmaky.

Okrem samotnej minirampovej súťaže prebehol aj Best Trick. A ten mal hneď dvoch víťazov. Prvým išiel Andymu „Lupovi“ Sucháňovi za pop shoevit noseslide a druhý bral Manuel Pauer za fingerflip tail step. Big up všetkým, čo sa ASSR Mini Rampáš Session 2012 v Intergalaktickej Oblude zúčastnili.

Ešte výsledky z contestu: Prvenstvo si v miničku vyjazdil Manuel Pauer zo susednej Viedne. Druhé miesto išlo taktiež k susedom do Viedne Stefanovi Schmidtovi. Tretie miesto si vyjazdil Lukáš „Opi“ Karásek z Bratislavy. Mladý Kristián Nguyen z Bánoviec nad Bebravou skončil na štvrtom mieste.

Pozrite si video od Števa Kurillu a fotky od Ivana „Joka“ Kaleva a zaspomínajte s nami na skvelú akciu. Určite sa vidíme aj nabudúce.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!