Bratislavské kryté miničko otvorené!
Utorok 04. Marca 2014
Autor: Boardlfie
Foto-video: Števo Kurilla
0 komentárov

Bratislavské kryté miničko otvorené!

Otváračka novej krytej minirampy v Bratislava prebehla v sobotu 1. marca 2014. Skateri nie len z Bratislavy, ale aj ďalších miest si prišli príjemne pojazdiť a osláviť túto udalosť. V rampe sme videli riderov ako Braňo Moravčík, Juro Vartík, Miloslav Šály, Martin Chrominec, Braňo Mrváň, Igor Hanečák, Michal Horečný, Lukáš Mihalec a ďalších.

Otvaracka minicka BA

Celodenné jazdenie vyvrcholilo súťažou v ktorej sa najviac darilo Martinovi Chromincovi, druhé miesto bral Braňo Mrváň a tretie Juro Vartík. Otváračka však nebola o súťažení, ale o príjemnej pohode a krste nového priestoru pre skateboarding v Bratislave. Postarali sa o neho finančné prostriedky BSK, Peter Vrbický, ale aj ďalší spolupracovníci. Nájdete ju v SOŠ Technickej na Vranovskej ul. č. 2 v Bratislave.

Niečo k prevádzkovému poriadku. Rampa bude otvorená v mesiaci marec počas soboty a nedele od 14:00 do 18:00. Táto prevádzková doba je skrátená vzhľadom na plánované dokončenie vnútorných priestorov ako sú šatne, kúrenie atď. jazdci do 18 rokov majú povinnosť nosiť prilbu. Tak a teraz si už vychutnajte video do Števa Kurillu.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!