Streda 18. Júla 2012
Autor: Timea Drabová
Foto-video: Peter Mercell
0 komentárov

Bright Trade Show 2012 - fotoreport

V termíne 4.-6. júla sa v nemeckej metropole Berlín konala výstava Bright Trade Show, na ktorej vystavovali skejtové a boardšportové firmy. Okrem toho sa tu odjazdili aj demá teamov RVCA, Flip a LRG, na ktorom sa ukázal aj náš Marek Zápražný. Okrem toho sa uskutočnilo európske finále série Make it count a pretek Above the line. Viac vo fotogalérii.

Hlavná budova výstavy – Vstup – Stánok Nike SB kde bol k videniu napr. PRodov šiesty promodel – Stánok Lakai s uputávkou na blížiace sa video Pretty Sweet.

Marek Zápražný – fakie flip

Prvé prebehlo demo týmu RVCA v čele so Spankym (indy) - Alebo Nestorom Judkinsom (fs bluntslide) - Potom na rad prišla asi najzaujímavejšia udalosť Brightu demo Flip teamu.

Ukázal sa napríklad aj legendárny Tom Penny - Obecenstvo - Malo prebehnúť aj demo Element týmu kde sa mal ukázať aj Nyjah Houston, alebo Mark Appleyard. Dorazil bohužiaľ len amatérsky tým v čele s Evanom Smithom... - Shane O´Neill.

Luan Oliveira ss 360 flip - Curren Caples 5-0 - Luan počas dema zlomil a dojazdil na rybičke, na ktorej predvádzal aj ťažké flipové triky v štýle (fs flip v pope).

Ukázal sa aj takmer neznámy Greyson Fletcher (bs 360 ollie) – Louie Lopez – ss fs bigspin – Ďalšej legende Lancovi Mountainovi to stále jazdí (fs 5-0).

Pri LRG deme dosť zabíjal aj Marek Zápražný (nollie bs inward heelflip) - Rob G, bs smith grind.

Sewa Kroetkov, fs flip – Jack Curtin, fakie ss nosegrind – Felipe Gustavo, ss bs tailslide.

Sewa Kroetkov, 360 double flip – Helder Lima, nollie fs bluntslide – Jack Kurtin, fs feeble.

Boo Johnsonom. Žiadne ich demo bohužiaľ neprebehlo – V preteku Above the line sa ukázal aj Dennis Busenitz – Chris Pfanner s dieťaťom.

Bs nosebluntslide - Aj Česi tu mali svojho zástupcu Matyáša Volka (bs boardslide).

Skatepark - Ceny pre víťazov - Víťazi.

Európske finále Make it count a bolo sa na čo pozerať (nollie heelflip noseslide) - Pontus Alv pripravuje prekážky na vallie contest - ...ktorý sám jazdil...

Foto: Peťo Mercell a text Tina.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!