Čierny deň nad Slovenskom
Nedeľa 06. Marca 2016
Autor: teodor

0 komentárov

Čierny deň nad Slovenskom

Politika do skateboardingu síce nepatrí, ale keď sa dejú vážne veci, netreba ostať ticho.

Slovensko sa síce nachádza v komplikovanej situácii, ale každý, kto niekedy dostal kanadou do chrbtice vie, že neonacizmus nie je riešenie. Len nedávno, pár rokov dozadu, sa v každom väčšom Slovenskom meste skejťáci dostávali do potýčiek s náckami - to často končilo v lepšom prípade útekom, v horšom bitkou. Skateboarding sa odjakživa spája s hodnotami mieru a tolerancie a náckovia preto bili skejťákov len tak, na prvý pohľad.

 

Neonacizmus sa po vražde Daniela Tupého z ulíc do veľkej miery vytratil, ale kvôli komplikovanej svetovej, ale najmä domácej situácii sa práve dnes, 6.3.2016 vrátil - a to silnejší a otvorenejší ako kedykoľvek predtým. Reprezentuje ho strana Mariána Kotlebu, ktorá sa dostala až do parlamentu.

 

Z našich daní a z daní našich rodičov sa preto budeme každý mesiac skladať na 14 poslaneckých platov (cca 3500€/kus) pre otvorených neonacistov. Každý jeden mesiac po nasledujúce roky nás to vyjde cca 49 000€/mesačne.

Skatepark v Námestove stál 40 000€. 

 

Slovensko sa zmenilo, a aj keď skateboardingu sa darí čoraz lepšie, dnes prestalo byť hanbou verejne podporovať náckov.

Každý kto má skejt pod nohami a rozum v hlave vie, že neonacizmus je špinavosť, ktorá nemá v spoločnosti miesto.

Skejtu zdar!

.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!