Sobota 31. Decembra 2011
Autor: Boardlife

0 komentárov

Čo sa udialo v skateboard sekcii v roku 2011 a ŠNR 2012

Je tu koniec roka, čas na sumarizáciu, hodnotenie, pohľad späť. V roku 2011 čakal na najväčší a najčítanejší slovenský internetový skate/snow/surf/wake/lifestyle magazín www.boardlife.sk zásadná zmena. Zmenou majiteľa prišiel nový a čerstvý vietor do plachiet, zmenil sa vizuál webu, štruktúra a čiastočne aj obsah.

Pozrime sa bližšie na skate sekciu. Od 1.1. 2011 sme vám čiastočne na starom a najmä na novom webe priniesli vyše 874 správ z domova aj sveta, 126 článkov najmä z domácej skate scény. Určite vás zaujalo 82 videí z rôznych výletov, akcií, spotcheckov, 3x3, tricktipov, rozhovorov, full videí atď. Samozrejme nemohli chýbať ani fotky od nás a aj od našich prispievateľov.

Prečítať ste si mohli o: Extreme Day, Speed Dracula, SSP 2011, DAB street Jam, Monster skate jam, Dew Tour, Mystic skate cup, Game of S.K.A.T.E. v Hainburg, Otvorenie skateparku v Skalici, Majstrovstvá Bratislavy v skateboardingu a ďalších. Oveľa viac materiálu sme priniesli od našich prispievateľov z rôznych kútov Slovenska, kde vám predstavili skateboarding v ich ponímaní.

K tomu sme pridali množstvo reportáží, článkov a videí z vlastnej produkcie, hlavne v rubrikách 3 triky krát 3 pokusy a spotcheck.

priniesli sme množstvo zaujímavých interviews a videointerviews, náučných článkov nie len od Miloša Ogurčáka, a veľa veľa iného. Obsah hovorí za všetko. Keď budete mať chvíľu čas, tak sa prehrabte webom, určite si nájdete niečo, čo vás zaujme. Sme radi, že drvivá väčšina slovenskej skate scény, od západu až po východ, sa stretáva na našich stránkach.

Toto všetko by nebolo možné bez vás. Našich čitateľov, prispievateľov, podporovateľov, kamarátov, partnerov. Každý si tu nájde miesto. Nebudeme menovať, aby sme náhodou na niekoho nezabudli. Sledujte popisky fotiek, popisky autorov videa, textu fotiek v článkoch. Aj vy tvoríte www.boardlfie.sk

Taktiež ďakujeme reklamným partnerom, ktorých je na Slovensku žalostne málo, našťastie sú a tak aj vďaka nim si môžete každý deň prečítať a pozrieť niečo zaujímavé z domácej aj zahraničnej scény. Nezabúdame ani na kolegov a na tých, čo stoja za Boardlife.sk. Samozrejme vieme, že je veľa toho na zlepšovanie. Aj my sa učíme a chceme byť stále lepší a lepší. 

Všetkým, čo ste sa tu našli ďakujeme, prajeme pevné zdravie a všetko dobré v roku 2012.

S POZDRAVOM REDAKCIA WWW.BOARDLIFE.SK

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!