Pondelok 01. Augusta 2011
Autor: Boardlife

0 komentárov

Čo všetko sa udialo za mesiac júl 2011 v skate sekcii

Ani mastný ani slaný mesiac júl roku 2011 je za nami. Skejtovať sa aj tak dá, ak práve neprší. A keď náhodou prší, máme tu našťastie pár možností. Mesiac júl a hlavne počasie skateboardingu veľmi neprialo, časté zrážky, potom pekelné teplo. Nič to, jazdiť sa bude!

ČLÁNKY:

Za mesiac júl 2011 sme vám v skateboard sekcii priniesli 14 článkov. Rovnomerne v nej boli zastúpené rubriky ako - 3 triky na 3 pokusy. Objavili sa v nej: Maťo Pavlačič, Braňo Moravčík a Mišo "Smrťák" Horečný. Taktiež niekoľko príjemných montages - Montage Bánovce, alebo všetko pripravené, Topoľčany Montage.

Prebehlo aj niekoľko súťaží. Tajne sme dúfali, že ich bude viac. Prvé kolo SSP v Bánovciach, Game of S.K.A.T.E. v Hainburgu a hlavne zahraničný Mystic Sk8 Cup v podobe reportu a aj fotoreportu.

 

Zaujímavými boli aj videá jazdcov. Juro Vartík a Richard "Arny" Hudec na Artmedii, Few tricks s Kubom Ivančíkom. A jeden trick tip: Trick tip: Fullcab flip. Fotozhodnotenie mesiaca nájdete aj v novej rubrike Čo sa nezmestilo do redakčného skartovača..., v ktorej pokračujeme už onedlho.

 

Tip redakcie Boardlife.sk: Mystic sk8 cup 2011

SPRÁVY:

Počas júla 2011 sme vám na Boardlife.sk v skateboardovej sekcii priniesli vyše 100 správ z domova a zahraničia. Naväčšie zastúpenie však majú videoteasery,a lebo videá. Najčítanejšími správami boli jednoznačne tri backflipy, ktoré sme vám priniesli ako prví spomedzi CZ-SK médií. Prvý backflip na streete, prvý backflip s 50-50 a prvý backflip do manualu.

 

Veľmi zaujímavou správou bola aj tá o 9 ročnom Jack Coynem. jazdiť takto v takom mladom veku je neuveriteľné. Popísať vám všetkých vyše 100 správ v jednom sumárnom článku je prakticky nemožné. Vypichneme len tie najzaujímavejšie. Samozrejme všetky na vás čakajú v sekcii správy. Nám v redakcii sa páčilo jazdenie street plazy s Youness Amrani, Omar Salazar a ďalšími jazdcami.

Ako aj v článku, tak aj v správach ste sa mohli dočítať výsledky jednotlivých skateboardových súťaží, nie len u nás. Odpovieme vám na otázky: Ako skončil Peter Molec na AmsterDamn Am?, ako to skončilo na Game of S.K.A.T.E. v Hainburgu, kto vyhral SSP 2011 - Bánovce nad Bebravou, The Berrics IV a víťazom sa stáva? A tak ďalej. Prebehlo aj ďalšie kolo Street league v Arizone

Naším favoritom medzi zaujímavosťami v skate sekcii boli mountainborderi a longboardový freestylista. Šialené, čo sa to na tej doske dá robiť.

 

Tip redakcie Boardlife.sk: Chaz Ortiz & Sean Malto - Night and (Go All) Day 3x, Wild In The Streets v Aténach, Mega drop a potom zatknutie?

VIDEÁ:

Pribudlo osem nových videí. Najviac natáčal náš skate redaktorr Robo Ludrovský. Prispeli aj Michal „Greg“ Maco a Martin Malo. Ak chcete prispieť kvalitným videom aj vy, stačí napísať na boardlife@boardlife.sk)

SKATEPARKY:

sekcii skateparky pribudli štyri nové slovenské skateparky. Boli to skateparky v mestách Svidník, Púchov, Topoľčany a Nová Bystrica. Z niektorých sme doniesli aj Spot Check. Naša databáza obsahuje zatiaľ 21 skateparkov. (ak viete o ďalšom, ktorý sa v našej databáze nenachádza, píšte na boardlife@boardlife.sk)

BAZÁR:

Pribudlo niekoľko inzerátov s oblečením, ale hlavne skate teniskami.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!