Don’t Hate Keep Skate - Miniramp Session 2016
Streda 07. Decembra 2016
Autor: Marek Janoušek
Foto-video: Braňo Poláček
0 komentárov

Don’t Hate Keep Skate - Miniramp Session 2016

Bývalá kotolňa školy na Vranovskej ulici v Bratislave sa pýši minirampou už dlhšie. Chýbalo pár vylepšení, ktoré boli doladené a priestor tak teraz ponúka ozaj kvalitné zázemie. Nazvime to kvalitným športoviskom so sociálnym zariadením, šatňou, kvalitným ozvučením e ešte lepšou minirampou.

Akciou sme túto premenu k lepšiemu pokrstili tak ako sa patrí a to skateboardingom. Akcia prebehla v priateľskej atmosfére. Prišli jazdci z rôznych kútov Slovenska. Zastúpenie mal dokonca aj ďaleký východ. Počas akcie zútulnil priestory minirampy fotograf Braňo Poláček. Svojou tvorbou vyzdobil steny niekoľkými fotografiami. Poviem Vám, bolo čo obdivovať. K obdivu vhodné bolo aj občerstvenie. O škŕkajúce žalúdky sa postaralo totiž vedenie školy a to obloženými chlebíčkami. Po tých sa len zaprášilo. Privítal to ozaj každý návštevník. Jazdci si zase prichystali pre návštevníkov svoje umenie a to už priamo v minirampe.

Na doske sa preháňali napr. mená ako Lukáš Mihalec, Braňo Moravčík, Martin Chominec, Drewko, Kučo a ďaľší. Chlapci svojimi trikmi potvrdili, že minirampa je svojou kvalitou ozaj výnimočná. Pre niektorých náročnejšia, pre iných ľahšia. Každopádne bolo sa na čo pozerať i keď od začiatku nám bolo všetkým jasné, kto si odnesie vecné ceny. Prvenstvo si vybojoval so svojou trikovou zásobou Lukáš Mihalec. Druhý v poradí skončil Braňo Moravčík a tretí Marin Chominec.

Chalanom gratulujeme!

Divákom ďakujeme za návštevu a podporu.

Rovnako tak ďakujeme mediálnym partnerom, SOŠ technická za skvelú spoluprácu a BSK za finančnú podporu výstavby.

text: Marek Janoušek

foto: Braňo Poláček

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: miniramp session happyend

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!